Sevval0308 gakkoyengee bende regenesis Max kullandım bana hiç kokmadi balıktan nefret ediyorum ama koksa alırdım balık yağı kokusunu. Hamilelikte bulantı kusma yok ama normalde kokulara cok hassasim direkt alirim
Anonim3447 gakkoyengee ben normalde 6.aya kadar ne koku duysam midem bulandı zaten hamilelik dışında da koku hassasiyetim vardı hamile olunca çoğaldı
gakkoyengee Anonim3447 ya benimde hala bulantı kusmalarım yoğun ocean mummy imom bunlarda çoğu insanın midesi bulanmış balık kokusundan dolayı ben ayrıca düzelemedim ondan en hafifini seçmeye çalışıyorum
gakkoyengee Sevval0308 benimde hala bulantı kusmalarım yoğun ocean mummy imom bunlarda çoğu insanın midesi bulanmış balık kokusundan dolayı ben ayrıca düzelemedim ondan en hafifini seçmeye çalışıyorum
Anonim3447 gakkoyengee ben REGENESİS MAX da hiç bir rahatsızlık yaşamadım ekstra fazla.kilo da almadım
Amineazra gakkoyengee bende hiç kötü bir koku almadım hem içeriği temiz ve helalmiş. Ondan önce prenatal kullanmıştım o baya kokuyordu
gakkoyengee Aecer aldım bakalım deneyeceğim gece yatmadan önce içmeyi düşünüyorum inşallah bulantı yapmaz 🥲
Belll İlk zamanlar mom vital dha kullanıyordum acayip kötü yapıyordu midemi. Ocean mummye geçiş yapınca rahatlamıştım hiç rahatsız etmedi beni