Fahsj- Doğal yollarla veya kullanıp memnun kaldığınız şeyler varmı hamilelikten dolayı iyice kararma yaşıyorum canımı çok sıktı
Mona- Fahsj- Doğum yaptınız mı ? Doğumdan sonra geçiyor diyorlar ama geçmiyorsa vay Halime zenci gibi pıtışla kalacam 😅😅
CemrePektas Mona- hahaha geçiyor pıttış ama koltuk altı da karardı o da geçiyor 😂😂 siz bir de alt tarafı görün djdkdkd sadece üst değil alt kısım popo kısmı heryer kararıyor 😂😂😂
Mona- CemrePektas Neyseki eğilemiyorım 😅😅 orayı da görsem iyice psikolojim bozulur :) Heryerim çirkinleşti zaten pıttık kara popo tanker karnım çatlak yüz lekeli 😅😅
CemrePektas Mona- hahahha doğumdan sonra lohusa iken aynaya baktım ve dedim ki biz bunu nasıl,düzeltecez djdkdkdldl sezaryen yeri ayrı memeler ayrı göt ayrı dünya 😂😂 Allah’ım dökülen saçlar mı dersin kanayan meme uçları mı🤪 hepsi geçiyor 🤪
Mona- CemrePektas 36. Haftadayım sonrasını şimdilik düşünmüyorum 😅 50 kiloyu asla geçmeyen ben şuan 80 kiloyum yedim yattım müstahak bana
Ceylankayra Mona- paso yiyip yattiniz mi bana verin ipuçları bende 50 den yukarı çıkmazdim şuan 58 olmuşum anca 😂😂
Mona- Ceylankayra ayyy ne güzel ya keşke bende almasam doğumdan sonra geri versem diye dua ediyorum 🙏🙏
Mona- Ceylankayra 6 ay boyunca evinde yemek pişmedi hep dışardan yedim yatım hayvan gibi yedim hem de 😅😅 daha sofradan kalkmadan yemeğim bitince ne yiyecem diye düşündüm 😅 öyle bi iştah işte Allah düşmanıma vermesin
Mona- Ceylankayra normalde kuru zayıf biriydim Gebelik mi yoksa vitaminler mi hiç bilmiyorum ama böyle sumo güreşçisi olmayı hiç istemezdim 😅😅😅