Zynppp_0999 Dolap hesabından isimli tulum yaptıran var mı acaba. Bir ara bir annemiz elmasekeri diye bir sayfa önermişti ama bulamıyorum. Bilen yaptıran var mı acaba?
Zynppp_0999 Elenora instagrama çok bakıyorum. Ama ben sadece tulum ve şapka istiyorum fotoğraf çekimi için. Sayfanızın ismi ne acaba. İstediğim model dantelli yapılanlardan
Elenora Zynppp_0999 astralbaybytr benim baktığım ama sadece az birşey istiyorsanız atölyerakuna bi bakın bir de Ecem_tasarim_ var ama bunlardan alışveriş yapmadım bilginize sadece bi bakın fikir olur size de .
Zynppp_0999 beyzacmvrc sayfa bulunamıyor neden acaba sizden rica etsem bakabilirmsiniz duruyor mu acaba
minikmucizeemaak Elenora Bemde astralbaby den sipariş verdim, kuzenimin eşi de ordan yaptırdı memnundu. Tek sıkıntı nakış değil baskı olduğu için bir süre sonra muhtemelen atma yapar ama çok uzun süre kullanamaz muhtemelen::)
Elenora minikmucizeemaak ben zaten hastane çıkışı yaparım diyorum ordan max 2 kere giyer saklarım hatıra diye
minikmucizeemaak Elenora Bende normalde nakışlı istiyordum fiyatlar çok uçuk burdan 12 li set yaptırdım hem hastanede Allah’ın izniyle giyer dedim hem de hatıra kalır:)