Craap5 Merhaba ben 6 haftalık hamileyim ama bilmeden geçen hafta hunharca alkol almışım şimdi gebe olduğumu öğrenince korku başladı etkiler mi diye ne dersiniz kızlar🤨
mac Pszge Craap5 ya nie insanları evhama sokuyorsunuz birsey tabikide olmaz daha 6 haftalık mercimek kadar bile yok merak etme
Pars Craap5 hiç korkma hiç bir şey olmaz.. bende eşimle tatildeydim cok alkol almıştım süpriz bir gebelik oldu.. doktoruma gittiğimde konustum öyle bi kaç kadeh içkiden bebege bişey olsaydı ohooo o kadar kolay değil o dedi.. öyle hastalarım varki yerinden kıpırdamıo bebege bişey olucak die yine oluo olucagı varsa ama bi kaç ay hamileliğini farketmeden herşeyi yapan gelen var hiç bşey olmamış dedi.. hatta nadiren olmakla beraber çok düşük alkollü ( şarap gibi mesela) 1 kadeh içki tüketmemde de bir sakınca olmadıgını söyledi.. Çok güvendiğim daha önce başka arkadaşlarımında doğumunu yaptıran işinde uzun yıllar tecrübeli iyi bir doktor kendisi.. İçin rahat etmiyorsa sende kendi doktoruna danışabilirsin😉
Cansums Craap5 eger birdaha aynı hataya düşmezsen hiç bişey olmaz pasif içicilik oluyor.merak etme bebeğini insallah sağlıcakla alırsın kucağına..
Pszge A canım sen hamilelik düşünüyorsun demekki tedbirli olsana birliktelik yaşadıktan sonra hamile olma ihtimalini hiç düşünemedin mi allah korusun inşallah birşey olamamıştır
Selintosh Birşey olacağını sanmıyorum ama bundan sonra artık biliyorsunuz dikkat edin sağlıklı beslenin.Hayırlı olsun 😊
Pszge mac kasıtlı yaptığını söylemedim zaten inşallah birşey olmamıştır dedim kötü birşey demedim ki evhama sokulur tabi neden sokulmasın hamilelik düşünen kişi gebeliğinden önce her türlü şeyden sakınır kendini bende alkol kullanan biriyim ama hamileliği düşündükten sonra dikkat ettim alkol almadım ikinci yada üçüncü gebeliğini de düşünürse bilincinde olsun diye dedim zarar gelsin istemeyiz bebişlerimize
Bo25 Melissnil Allah akıl fikir vermiş zaten..ama farkında değildim ve alski olmadgm için çarptı bir kere ..
mac Pszge haklısın canım ama o haftalarda gerçekten cocuğa etki edecek brsey olmuyor o haftalardan sonra çok tehlikeli tabiki 6 dan sonra sıkıntı ama 6 haftaya kadar daha kan
Emelinda Craap5 aynı durum bende de olmuştu, bebek 25 haftalık gayet sağlıklı çok şükür, ama ben ekstra sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, bilmeden yaptıklarımın suçluluk duygusundan sanırım🤗
Pszge mac olmaz olur mu canım benim ilk gebeliğim 6. Hafta da kalbi durdu duyamadık yaptığım uzun mesafeli yürüyüşlerinden tut yolculuklarından yediğinden içtiğinden herşeyden etkileniyor yanlış düşünüyorsun bence canım
Zeyneptolgacagan Craap5 bişey olmaz hayırlısıyla canım. Bilmeden insanlar ne agir ilaçlar kullanıyor. Hiç canını sıkma. Bu saatten sonra dikkat edersin zaten. 😗😗🤗
mac Pszge evet öle ihtimaller var ama beslenmeyle alakası yok onun başka selerle alakası var bende bayan gibi bilmeden 2 duble alkol almıstım doktora sormuştum gülmüştü daha o beslenmeyi kandan alıyor alakası bile yok ama bu saatten sonra asla yaklaşma dedi