dilarabasciftci Sabah uyandığım da ve gün içerisinde sürekli eklem yerlerinde uyuşukluk oluyor yaşayan var mı acaba bu durumu arada parmağımda kasılmada oluyor bazen telefon tutamıyorum
brsngengec dilarabasciftci canım onlar normal bende aynısını yasadım hatta gece ellerimin sızlamasına uyandığım bile oldu ayaklarında ödemde olucak korkma sakın
Sevval0308 dilarabasciftci bir zamandan sonra alışıyorsun inan 28.haftamda başladı bugün 40 iz halen sağ elimin üç parmağı uyuşuk 35.haftaya kadar ağrısı da çok fazlaydı. Sonra sanki normalmis gibi oldu umarım doğumdan sonra gecer
GokceMom_ dilarabasciftci hamılelıgımde bende de oyle oluyodu normal bır durum canım ama tuz tuketıyosan onada ara ver bıraz yada az kullan doktorum ondan kaynaklıda oldugunu soylemısti bana
dilarabasciftci brsngengec kramlarda oluyor bazen bacak kasın da sona doğru yaklaşıyorum gibi o anlık geçici oluyorda el uyuşması 3 gündür hep var
brsngengec dilarabasciftci Bı sure devam eder sonra hafifler ben uyuyamıyodum kramplar için doktoruna danıs magnezyum eksıklıgın olabılır bol bol soda iç Kızılayı Erzincan sodası var ondan alıp iç iyi gelır
Poncikpanda Sevval0308 ay bende de durum aynı ya sağ elimin üç parmağı uyuşuk.kaldi 26 haftadan bu yana hatta baş parmağımda eklendi doktor normal dedi doğumdan sonra bi süre yine olur sonra geçer dedi inşallah bakalım