Merhaba arkadaşlar bir çoğunuz beni tanıyorsunuz 3 kaybım var en sonuncusu 6 gün önce oldu kürtaj oldum çok yorgunum üzgünüm inşallah sonu güzel olur Allah’ın izniyle 🤲 arkadaşlar ben bir rüya gördüm ama kötü degil yani iyi rüyalar anlatılabilir diye biliyorum arkadaşlar rüyamda bir tünel var çok karanlık girişi ve yanımda oğlum var tünelin girişinde iki tane ben yaşlarında kadın var onlarla konuşuyoruz çok karanlık biz nasıl yürüyeceğiz burda falan diyoruz neyse tünele giriyoruz tünelden çıkarken hava aydınlık oluyor tünelin çıkışında da benim bir arkadaşım var iki oğlu var onunda onu görüyorum diyor bende çocuklara bir şey almaya çıktım diyor neyse bir bakıyorum tünelden çıkarken benim iki oğlum oluyor biri şimdiki oğlum diğeri de oğluma benzeyen bir erkek çocuk aralarında 1 yaş falan var neyse biz yürüyoruz yanımda kadınlar var bir evin içinden geçiyoruz evin bir sürü odası ve kapısı var evden ve odalardan geçiyoruz tam çıkarken bir odada bir baba ve oğlu var adam babasına bakıyor sanırım bize kızıyor neden evime izinsiz girdiniz diye ben bakıyorum diğer oğlum yok küçük olan oğlum ay diyorum benim diğer oğlum orda kaldı diyorum adam bana kızdığı halde gider oğlumu almaya gidiyorum neyse alıyorum oğlumu çıkıyorum kapıdan sonrasını hatırlamıyorum yani kötü bir rüya olduğunu düşünmüyorum içim ferahladi çünkü yani sizce arkadaşlar bu gördüğüm bebek benim gelecekte olan diğer çocuğum mu acaba rabbim bundan dolayı mı bana böyle bir rüya gösterdi yoksa kaybettiğim bebeğim miydi acaba ama yaşıyordu bu bebek çok arada kaldım sizce o bebek benim gelecekteki olan bebeğim mı yoksa kürtaj olup kaybettiğim bebeğim miydi