Bulbulyuvasi Canım arkadaşım Meltem’in @Melo-fndkc 🥺 suyu ve nişanı gelmiş hastanedeler şuan. Görenler Allah rızası için ayet-el kürsi ve kaç tane okuduklarını yazabilir mi? Okuyan okumayan kim varsa simdiden Allah razı olsun hepinizden ❤️❤️
Bulbulyuvasi @Pinklove @Deletedmom_116 @Burnumageliyoduslkmsn @Deletedmom_110 kimi tanıyorsam etiketledim ahshshajd
Deletedmom_116 Bulbulyuvasi Ayetel Kürsi okuyamam ama dua ederim malum Lohusayim 🙈🥺bı avazda kurtarsın Allah im❤️
Melo-fndkc Halime2015 myangelson mminiginannesi10 Burnumageliyoduslkmsn Alir MerveG17 Deletedmom_116 Yesimmm93 Deletedmom_110 Feyzaclk pinkpanter72 Aseer Pinklove tulay-01 Sibelgnc Barlasmel Feyzaarpaci Ece0909_ nefessmommm kızlar hepinizden ayrı ayrı Rabbim razı olsun. Bu güzel doğumumu ben dualara borçluyum. Allah aranızda doğum bekleyenlerin doğumunu kolaylaştırsın. Bebişini kucağına alanları da bir ömür evlatlarından ayırmasın. İyi ki varsınız çok şükür ben atlattım ancak yazabiliyorum yoğunluktan., 🥹
Bulbulyuvasi Burnumageliyoduslkmsn ayy cok tesekkürler elifim ❤️❤️ melo aynı gündü benimle o da doğuruyor ben kaldım yine hahshahsahd
Bulbulyuvasi Burnumageliyoduslkmsn cumartesiye kadar gelmezse zorla çıkarcam icerden kakasını yer diye korkuyorum anlamam ben bir de malım hahshadhwhd kime güldüysem basıma geliyor ya kahyaya da gülmüstüm yeri iyi diye
Bulbulyuvasi Deletedmom_116 amin aşkım ben sizi hala doğurmadı sandığım icin hahsahdh çok sağ ol kuzum 🫶🏻