anneoluyoruuumm16 Heyyyoo günaydın herkese😍😍 biz 18+1 olduk nar kadariz teyzeler. Bugün kontrolümüz var cinsiyetimiz de netleşecek inşallah. Hadi hayırlı haberler alacağımız güzel bir gün olsun 😍😍
anneoluyoruuumm16 Anonim3447 hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun inşallah darısı bizim başımıza
Mutluemos Anonim3447 inşaAllah hayırlı kolay bir doğumumuz olur bakalım bugün ne diyecek gelişimi nasıl acaba
Deletedmom_79 Biz de 38 olarak gidiyoruz Rabbim hepimize güzel haberler duymayı nasib etsin hayırlı kolay doğumlarımız olsun🥺
anneoluyoruuumm16 Deletedmom_79 amiiin sizin az kalmış belki doğurur gelirsiniz bizim daha yarısında nerdeyse 🤭
Anonim3447 anneoluyoruuumm16 amin inşallah kendi doktorum olmadığı için almadılar malesef devlet hastanesi takipliyim bakalım ne yapacaz
Sibel3434 Kızlar bilgisi olan varmı 39+5 hamileyim bebek kanala inmemiş açılma hiç yok bebeğin eşi de yaşlanmaya başlamış
Mutluemos Sibel3434 bebeğin eşinin yaslanmasi normal diye biliyorum bu haftalarda çünkü eğer eşinin yaslanmasa plesanta çıkmaz o da doğumu başlatmaz.Allahin izniyle korkma
Trldyg Bizimde yarın 😍😇23 haftalık olduk bizde 🩵 detaylıya girmiştik bikac hafta önce, böbreğinde idrar birikmis , takip edilmesi lazım denmişti umarım düzelmiştir 🥺
anneoluyoruuumm16 Trldyg ay gittim hastane değiştirmemiş gerekiyordu bende zehirli guatr çıktığı için. Endokrin olan bir hastaneye gitmemiz söylendi. Tıp fakültesi hastanesine gittim asistan doktor baktı ve bebeğin 3 hafat geri dedi. Canım nasıl sıkıldı. Oysa geçen hafta haftasıyla uyumluydu. Hemen eski doktoruma gittim o muayene etti ve korkma yanlış olcmusler bebeğin senin dediğin ölçülerde dedi. İçim rahatladi. Yeni hir hastane bulmam lazım hala
Trldyg anneoluyoruuumm16 bende çok tedirgin oldum yaa çişini yapamıyor dedi böbrekte birikmiş falan dedi korktum baya İnşallah ya