Zezegamze yenibirannis bende 27 haftamda tatile gideceğim, doktoruma sordum, havuza girme ama deniz iyi gelir hatta dedi, güneşte durma, bi de bikini mayo ıslak kalmasın hemen değiştir dedi, tabii bi de öyle atlamak zıplamak yok
yenibirannis Teşekkür ederim kızlar yazanlara Dr aradı yüzmemek kendini çok yormamak şartyla girebilirsin dedi denizde en fazla 15 dk dur güneslnme yok dedi 🤗 @Ao526- @Mujde1991 @babyandmomyy @Vildanhavva58 @minikoannesi123
DnzTnr yenibirannis şuan 36 haftaligiz 35 te girdim ayaklarım ödemden balon gibiydi ama çok iyi geldi ilaç gibi kesti ağrılarımı gitmeden bı hafta önce test yaptırmıştım gittikten bı kaç gün sonrada test yaptırdım çok şükür temiz çıktı ben her giriş çıkıştan sonra taharet aldım ve her çıktığımda çamaşır değiştirdim bide üşütmemeye dikkat ettim. Çok şükür sorunsuz keyifli bı tatil geçirdim dediğim gibi sorun yaşamaktan ziyade ödemede çok iyi geldi. Üstelikte yüzmede çok iyi değilim tam anlamıyla yüzebilseydim belki daha çok fayda görürdüm
senoski yenibirannis Benim doktorum çok iyi olur yüzmen dedi ama nerenin denizi? 😂 marmara falansa pislik içinde maalesef.
5melekannesi yenibirannis 31. Haftada girdim gittiğimiz yer çok pisti belime kadar girmiştim bende ama yinede enfeksiyon kaptım, sizde çok dikkat edin girdiğiniz yer temiz olsun
senoski yenibirannis bence girebilirsiniz ya bana havuz bile temizleniyosa girmende sakınca yok demişti
Melekavsr yenibirannis doktoruma özellikle sordum enfeksiyon kapma riski nedir diye vajinadan su girmez ağız burundan kapmamaya dikkat et dedi. İçin rahat olsun yani
Elifeski22 yenibirannis 28 haftada girdim bir sıkıntı olmadı çok şükür doktorumun izni ile Islak durma hemen üstünü değiş ve güneşlenme demişti 🥰
fizikcianne yenibirannis doktorum yüzmek iyi gelir denize girebilirsin demişti. Ama havuz yasak tabiki
Plutosdaughter yenibirannis ben 33 haftalık hamileyim tatilden yeni döndük. Denize girdim ama hemen sonrasında bikinimi değiştirdim. Kuru kalması açısından doktorum öyle demişti. Birde denizin temizliği de çok önemli bence cam gibiydi deniz. Güneşte çok fazla durmadım ve saat 3 den sonra denize gitmeye çalıştım. Güneş d vitamini açısından çok faydalı ama ben güneş çarpması çok çabuk olabiliyorum o yüzden dikkat ettim. Havuza girmedim asla şahsi havuz olmasına rağmen girmedim ne olur ne olmaz diye içinde çeşitli kimyasallar var sonuçta. Bir sorun yaşamadım çok şükür
Tugcecan26 yenibirannis 32. Haftadayım 3 Aydır denize giriyorum hiç problem yaşamadım sadece enfeksiyon riskine karşı bikini altınızın kuru olması gerekiyormuş ben Alanya’da yaşadığım için hemen kuruyor değiştirmiyorum bile
Kukulikukuli12 yenibirannis 32 vee 37.haftada girdim iilk hamileliğimde. 😄 Suan 2. Ye hamileyim 17.haftamda girdim birde agustos da gidicez 22 haftalık falan olucam ozman da girerim. Ama 2 mayo götürüyorum yanımda. Denizden cıkınca hemen değiştiriyorum. Islak mayo ile kalmak enfeksiyon yapabilir diye hemen kuru mayo mu giyiyorum. O sırada diğeri kuruyor zaten 🤭 cok şükür ilk hamileliğimde hiç enfeksiyonun cıkmamıştı.
acilicigkofte Yedek mayoyla denize gittim denizden hemen çıktıktan sonra kumsaldaki duşlarda duş aldım mayomu değiştirdim ıslak mayoyla oturmadım bol güneş kremi bir de 🙏🏻 bir sıkıntı yaşamadım doktor kan idrar tahlillerime baktı güzel korumuşsun kendini hiç enfeksiyon yok dedi bir de bol su için bol tuvalete çıkın