kubraselcuk Kızlar evet o gün geldi.. bugün saat 11.00 de sezaryene giriyorum inşallah. Gören herkesten dua istiyorum. Umarım güzel haberlerle gelip bende doğum hikayemi anlatırım🙏🏼🫶🏼
Anonim3447 kubraselcuk selametle sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun rabbim kaç haftalık oldunuz bana da dua eder misiniz
Prenses_18 kubraselcuk saglikla kucagina alirsin Insallah. Heyecanlanma, bu gun hayatindan en guzel gun🌸🤗
Koalammm kubraselcuk hayırlısıyla sağ salim kucağına al inşallah 🙏 rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım 🌸
kubraselcuk Anonim3447 2_evlatyolda Prenses_18 Hsudbekzjhd Mujde1991 yinehamile Bulbulyuvasi Doğurdum kızlarrr harika bir his anca kendime geldim hepinizden Allah razı olsun 💖🙏🏼
Hsudbekzjhd Ayy masaallahh, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin canım 😊 bende 39 oldum hiç bir belirtim yok daha
Prenses_18 kubraselcuk yaaa canim benimm🥹🥹Allaha Sükürler olsun, gözün aydın. Darısı bana İnşallah bende böyle yazarım🥰🥰senin adına çokk sevindim. Allah korusun senide miniğinide😘😘🩷🩷