Selamm Kızlar 🌸 Çok şükür kızıma kavuştum ben darısı tüm anne adaylarına inşallah🩷
Planlı bir şekilde 5 Temmuz Çarşamba günü ameliyat olmaya karar verdik doktorumla ( babamın doğum günüydü çünkü o yüzden bu tarihi seçmiştim🌸)
neyse 5 temmuz günü kalkıp hastaneye gittim 😊 nst damar yolu işlemleri derken sedyeyle bir bakmışım beni ameliyathaneye götürüyolar korku heyecan stres dolu bir şekilde gittim😊 anestezi uzmanı sedyede oturur bir şekilde iğnemi yaptı hiç korkulcak gibi değildi korkmayın ucunu hafif hissediyosunuz daha sonra bacaklar karıncalaşıyor.. sondayı takıcaz dediler dokunmaları hissettim ama takarken asla acı hissetmedim..
karnımın üç yeri biber gibi yandı benim muhtemelen kesilmeydi o 😤 onda bi panik oldum bağırdım anestezi uzmanı dişçide de yapılan işlemleri hissetmiyomusun? zaten tamamen hissetsen dayanamazsın dedi vs vs sonra eşim ve doğum fotoğrafçısı girdi içeri orda kafam dağıldı eşimin elini tuttum doğum fotoğrafçısıyla sohpet ederken bayağı bir kaç kişiinin karnıma acayip baskı ve karnımın içinde ellerin hızlıca hareketlenmesini hissettim burda bi panik oldum bağırdım korktuğum için sonra beni bayıltıcaklarını söylediler bende hayır kızımı görmek istiyorum dedim daha sonra eşimle konuşurken birden o an büyük dakika geldi kızımın sesini duydum daha sonra ağlamasını 🥹🥲🥲 ve kızımı gösterdi doktorum sonra bir kaç işlem yapıldı bebeğe yanımdaki minik havlunun yanında daha sonra eşimle benim ortamıza getirdiler aşırı güzel bir duygu allahım tüm anne olmak isteyenlere tattırsın inşallah🥰🥰 fotoğraflarımız çekildi vs vs eşimle kızımı fotoğrafçıyı çıkarttılar daha sonra vakum makinası ile içimdeki pis kanları ve organları temizlerken çok korktum organlarım yerinden oynuycakmış gibiydi orda da bi bağırdım sakinleştirici iğne yaptılar doktorum merak etme 10 dk ya çıkıcaksn yapıştırıyoruz dedi😊 sonra oraları hissetmedim pek işlemler bitti başka bir sedyeye alıp odama çıkarttılar 😊😊 bu arada sondayı çıkarırkende acımıyor hiçç panik yapmayın ☺️çok şükür biz kavuştuk darısı tüm hamişlere 🩷🩷🩷