sbf1016 Gamzemre1 ben ikili testin vaktini kaçırmıştım yaptıramadım ama ayrıntılı da hiç bir sorun yoktu sonradan böyle bir sorun çıktı inş ilerlemez inşş
Gamzemre1 Merhaba arkadaşlar son gelişmeleri bildirmek istedim size Bebeğimin beynindeki boşluk 10.4 oldu Pazartesi günü karnımdan iğne ile girerek amniyosentez sıvısı aldılar sonuçları bekliyorum 2 hafta içinde cıkıcak inşallah Dua edin güzel sonuçlar alayım
NurYm Gamzemre1 aa yazmışsınız zaten kaçıncı haftadasınız ve bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba? Ve bahsettiğiniz şey ventrikül büyüklüğü mü?
Gamzemre1 NurYm evet ventrikül büyüklüğü şuan 30 haftadayım 10.4 mm ölçüldü amniyosentez sıvısı aldılar pazartesi günü karnımdan sonuçları bekliyoruz
NurYm Gamzemre1 çok geçmiş olsun, benim 21+3 de 10.3 mm di sol taraf, 31+1 de 7.2 ölçtüler, canınızı sıkmayın gerçekten kendinizi de bebeğinizide üzmeyin. İnşallah sizinde değeriniz küçülür ☺️
Gamzemre1 NurYm amin inş Adınıza çok sevindim Umarım Benim bebegiminde değerleri normale döner Test sonuçlarını bekliyorum
NurYm Gamzemre1 şuan ventriküllerimiz normale döndü evet ama bu seferde kafası ileriden gidiyor denildi, Makrosefali olabilir denildi 🤦🏻♀️ inşallah hiç bir problem olmadan sağlıkla aldırış kucağımıza bebeklerimizi 🙏🏻
Gamzemre1 NurYm inanın ne diyeceğimi bilmiyorum allahım cocuklarımıza sağlık versin bizim gibi anneler hep bi tereddütte oldugu için hamileliğimizi yaşayamıyoruz bile. Umarım tez zamanda güzel haberler alırsınız Lütfen sonuçlarınızı bizimle de paylaşınız dualarım sizinle
NurYm Gamzemre1 çok teşekkür ederim Allah razı olsun makrosefali de olabilir genetikte olabilir diyorlar net birşey yok ben iyi düşünmeye çalışıyorum, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🙏🏻
Gamzebeta sbf1016 canım son durum nedir bilgi verir msn bizede sol ventrikül 9.7 mm dediler takip önerdiler sağ salim bebeğini kucagina aldın mı
sbf1016 Gamzebeta biliyor musun dün doğum yaptım ve çok şükür ilerleme olmadı tabi birkaç gün sonra kontrol amaçlı birşeyler yine de yapalım içimiz rahat olsun denildi ama son haftalarımda doktor artık lafını bile etmedi hiç bir sorun yok diy e
Gamzebeta sbf1016 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bende kucağıma alırım hiçbir sorun yaşamadan
sbf1016 Gamzebeta inş sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi şuan kaç haftalıksınız ölçüsü nasıl
sbf1016 Gamzebeta inş ilerlemeden geçecektir hamileliğin insan elbet üzülüyor ama elden birşey gelmiyor dua etmekten başka hep çokk dua ettim ikili test de bişeyler çıkmış mıydı
Esraasamet Gamzebeta ben de 30 haftalık hamileyken bir tarafında su birkmeye başlandığı söylendi 8 mm oldugunu öğrendim 1 cm den az olduğu için korkmayın takip edelim dediler inşallah ilerlemez şu an 37 haftaligim ilerlemesi durmuş durumda
Gamzebeta sbf1016 ikili test yaptırmamıştik üçlü yaptırdık temiz cikti ikili test zamanı burun kemiği ve ensel ölçümleri normaldi fetal DNA testi yaptırmaya karar verdik salı günü kontrol var ilerlemeye bakacaklar
Gamzebeta Esraasamet sizin haftaniz baya büyükmüş bize 22+5 de dediler bizimkiler inşallah ilerlemez salı günü kontrolümüz var