Sarebetul35 33 haftalıgım normalde bebek cok hareketlı ama bugun hareketlerını fazla hıssetmedım bi kaç kez tek ve şuan bel agrısından uyuyamıyorum korkmaya basladım gecen haftakı kontrolumde doktor plesanta yaslanması var demişti😖😣😣
Gulsbaby Sarebetul35 o haftalarda bende de aynı durum olurdu. Bazı günler az hareket etmesi normal kabul edilebilir
Esraaaaacun Sarebetul35 bende bu haftalardayım bir yerde sertleşiyor benim ki bence yeri daraldığındandır
MelikeKurtulan29 Sarebetul35 yeri daraldığı için hareket etmesi kısıtlı demisti doktor gerçekten öyle rahatladım canımı acıtacak şekilde biseyler oluyo icerde😄 bel ağrısı kasılma bebeğim serlesmesinden uyuyamıyorum. 32. Haftada banada plesantada 2. Derece yaşlanma var dedi suan 36+5 im ekstra sadece kalsiyum ilacını kestiler yaşlanma yapiyo diye Bi sıkıntı yasamadim
Havvaca Ben 36 haftalık hamileyim. Bende eskisi gibi hissetmiyorum. Yeri daraldığı için artık normal dedi Dr um. Ama sizin plasenta yaşlanması falan varmış bir Dr unuza danışın ihmal etmeyin ✨