shsnm_yrn Merhaba 33 haftalık olduk ve günlerdir geceleri asla uyuyamıyorum ne sağ ne sol hiç bir şekilde inanılmaz baskı yapıyor ve buda ağrılara sebep oluyor aynı durumu yaşayan var mı özellikle sırtım çok ağrıyor 😔
Bernasnli shsnm_yrn o evrelere gelmeden gidip uyuyayım bari nasıl olsa ileri de uyunmuyorsa şimdi keyfini çıkarayım. Seninde umarım uykun gelir bayılır kalırsın ağrı falan duymazsın amin
Sultan_bozdemir shsnm_yrn tıpkı ben bende öyleyim sıfır uyku 32+4 oldum bende yaklaşık bir haftadır durum bende bu yani
birannis_ shsnm_yrn 32+2 haftalığız bizde sırt ağrısından uyuyamıyorum başımın altına 2 yastık alarak ve yastıkları yarı dik bir şekilde koyarak yatıyorum diğer türlü belime daha çok baskı yapıyor
Minnonunanasi shsnm_yrn 35+5 im aynı durumdan şikayetçiyim uyuyamıyorum belim ağrıyor dayanamadım dr a gittim böbreklerime baskı yaptığı için böbreklerde büyüme yapmış hanfendi ağrısından uyuyamıyorum bende doğum başladı belim ağrıyo sanıyorum 🫠
Mine9166 shsnm_yrn 29. Haftadayim bende uyuyamiyorum:( bir sağa bir sola dönüp duruyorum. Sol göğsümün altına baskı yapıyor benimde :(
MelikeKurtulan29 shsnm_yrn 30lu haftada basladi benim uyku şikayetlerim 36 + lara gelince aslında çokta Bi ağrı cekmiyomusum ve genede 1 saat deliksiz uyuyomusum dedim suan 5 dk bile uyuyamıyorum sabaha kadar balkonda oturuyorum günlük toplasam 2 saat anca uyuyorum gündüzler artık başım çatlıyor uykusuzluktan
Smraa1 Bende 33+5 oldum asla uyuyamıyorum gece ılık duş alıyorum bazen uyumadan önce sadece lavaboya kalkmak için uyanıyorum çok iyi geliyor sizde deneyin isterseniz iyi geliyor
Esrahmet shsnm_yrn şuan balkonda koyun sayiyorum 39+0 olduk bgn 2 aydır böyle abartısız . İşin en kötü tarafı tam ben uykuya dalıyorum 3.5 yaşındaki kızım uyanıyor 😳
Bebisannneessi shsnm_yrn 25 haftalıgım bu gece sabahladim resmen , ellerim ayaklarim şişti sanki vicudum çok agirmis gibi hissediyorum ve uyuyamıyorum