MelodyFairy Minimal dövmeler yaptırmak istiyorum hangi bölgede nasıl dövmeler hoş durur önerilerinizi bekliyorum 🌸 Dövmesi olanlar fotoğraf paylaşabilir mi fikir olsun 🥰
Blueberry0 MelodyFairy benim sol bacağımda diz kapağımın biraz üstünde pegasus at dövmesi var kanatlı felan hiçte pişman olmadım kasım ayında yaptırmıştım 😍
Pamuk MelodyFairy Benim sağ kolumun dış yan kısmında var yaprak önünde sonsuzluk.Bide göğüs bolgemin üstüne yaptıracağım.
Tugraseda MelodyFairy bende doğum sonrası dirsek üstüne istiyorum. Bi olumlama yazdırabilirim. Eşimle yada cocuklarımla ilgili bişe istemiyorm. Baktığımda bana mesaj versin istiyorum hatta bi örnek paylasıcam bi dk
MelodyFairy Pamuk yaprak da çok hoş 😍 ama göğüs kısmına eşim müsade etmiyor ya 🥹ben daha çok ayak el bilek kol üzerinden bir şeyler bakıcam artık😂
MelodyFairy nimetemucin05 bende eşimle ilgili bir şeyler yaptırmak istiyorum bilek kısmına ama sade isim de istemiyorum 😀
Pamuk MelodyFairy göğüs kısmına eşim müsade etmiyor ya İman tahtası denilen yere😂Eşim banada izin vermiyordu onun basharfini yaptıracağımi duyunca izin verdi🤭