Zehradinc Geceleri uyumam imkansız , günde 3-4 defa duş alıyorum ama çok bunalıyorum hareket ediyorum devamlı ama çok fazla terletiyor ve gece de uyuyamıyorum sıcak basıyor sizde boyle şeyler yaşıyor musunuz
cansaayy Zehradinc sabaha karşı zorla uyuyup en geç 9 da kalkıyorum daha da uyuyamıyorum hep böyle devam ediyor😂
1prensesannesi_ Zehradinc benim de gece uykularim yok diye bilirim resmen eşim niye uyumuyorsun diyor bnde uyuyamıyorum diyorum ne yapsam erken uyuyamıyorum 😩
Bhryeatss Zehradinc çok uykum var ama sıcaklar be hafif ağrımdan dolayı uyuyamıyorum karnım zaten çok büyüdü dönmek çok zor geliyor sürekli sol tarafa yatmaktan sol yanım çürüdü 😂
Zehradinc Adyokisimsiz uykusuzluk con zor 😵💫😵💫😵💫 Allah yardımcın olsun ben gün içinde de uyuyamıyorum
Bhryeatss Zehradinc ayy aynı benim eşim bişey olur uyuyamazsan felan bak kesin kaldır diyo çağırıyorum hı diyo tekrar uyuyor😂
Zehradinc Bhryeatss arada uykusuzluktan ağlıyorum o zaman korkup kalkıyor bisey mj oldu diye 😄😄 yoksa dediğin gibi sabah hatırlamaz bile
Zehradinc dilay_06 bende de ağrı vardı kontrole gittim bugün sancı çıktı kilodan mi bilmiyorum ama feci Bi ağrı