Esengul Nursah2427 benımde az gibi sanki halbuki o kılo alsın dıye yemedıgım sey yok❤️dr bebegın kılosu fazlamı dıyor
Ecearya GamzeCan merhaba Gamze hamiş :) ben bugun doktora gittim bebisimi gordum olcumum guzel cikti cok sukur cok mutluyum insllah yarin sen de guzel sonuclar alirsin 😊
GamzeCan Nursah2427 yazdığını simdi gördüm kusura bakma canım🤷🏻♀️ Evet yaptılar simdi cok kötüyüm içirdikleri şey cok kötüydü kus kus öldüm🤦🏻♀️
Aysenleminigi O zaman bende bir yanlışlık var doktorum 24haftada gittiğimde boy 29 kilo 500gr dedi bi sorun yol sesi şimdi buradaki kilolara bakıyorum da bebeğim Baya kilosu düşük 😔 ya o yanlış söyledi ya da normal bu durum anlamadım 🤔endişelendim bak şimdi
Nursah2427 Aysenleminigi bana bebek için notmalin üstü dedi bu haftada sanırım 700-750 oluyomuş ama doktor senınde az bulsa söylerdi bence
Mela Aysenleminigi benimde 24 haftada sizinle aynıydı gelişimi haftasından küçük ama gayet sağlıklı dedi tüm bebeklerin kilosu bir olmaz canım bizimkiler minnos kibar olcak napalım 😊 sağlıklı olsunda varsın minnos olsun
eray06042017 24+4dum ama bilmiyorum en son 23 'te gittim ayrıntılı için orda 526 grm 29 cm mi ne demişti çarşamba günü kontrol var şeker yüklemesi yapılacak bakalım o zaman ne diyecek doktorumuz 🙄🤗
Esmara Nursah2427 geçtiğimiz cuma baktı doktorum boy 30 cm 750 gr yarın da 25 haftaya gireceğiz Allah’ın izniyle sağlıklı olsunlarda kiloya çokta takılmayalım kızçeler