beyzacmvrc Güne girdim 00.00 itibari ile. Başlarda pembesi kanama oluyodu 15. Günden sonra normal kırmızı renk aldı 1 hafta sonra falan yine pembeye döndü. 30. Gün adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ilk gün normal pembemsi sonra kırmızı gelmeye başladı aynı adet zamanimdaki gibi azalmaya başladı. Baya azalmıştı bitmiş gibiydi bugün 40. Gün yine kirmizilasmis cogalmis. Hiç bişey anlamadım bu işten adet oldum mu olmadım o neydi. Bu kanama ne zaman bitecek 😓 günü geçersem özür mü sayılıyor birde gusül alıp namaz kilabiliyor muyum ondan sonra
dmtturan beyzacmvrc Benimde ilk günler açık pembe geliyordu bir hafta sonra tamamen bitti sonra ortalarda kanama oldu iki gün sonra seyreldi 32 de falan başladı baya gelmişti ozamanlar sonra 40ta tamamen bitti bende sezaryen oldum 2 ayıma da adet oldum
Kara_sevda beyzacmvrc gözün aydın Rabbim çok hayırlı evlat eyleisn inşaallah Cnm kanaman azalsada 40 gün boyunca kesilmedi değil mi birde ilk gebeliğin mi
Aslan10 beyzacmvrc nornalde duydum olabilir kanama ama sezeryan da hiç duymamıştım suni sancı falan verdiler mi normale denediniz mi ki hiç. Bi kadın doğum doktorunuza danışın bi ablamda görumcem de sezeryan oldu 1 seneye yakın kanama olmadı onalrda hiç
beyzacmvrc Aslan10 suni verdiler 4 saat. Açılma ilerlemedi Sezeryan da da gelir kanama sonuçta rahim temizlencek bı şekilde
beyzacmvrc Kara_sevda çok teşekkür ederim amin inşaallah 💕 Tamamen kesilmedi azaldı sadece Evet ilk gebeliğim
Kara_sevda beyzacmvrc 40 günden sonra dediğin gibi özür sayiyorsun gusül alıp namazlarını kilabilirsin