Beyzayasar43 Selam hanımlar 34+4 günlügüz bebek geçen hafta döndü dedi doktor bebek döndükten sonra doğum ne zaman oluyor doktor kilosu da iyi her an beklemede olalım dedi içimi bi gerginlik kapladı böyle olan varmı
Gkee Beyzayasar43 benim 32 den beri baş aşağı 38 olduk hala tık yok doktorun neden öyle dedi ki döndü diye hemen doğmuyor
Merveozl Beyzayasar43 kendi sistemlerine işlemek için baş geliş filan demişlerdir dönmesi erken doğum riski olduğunu anlamına gelmiyor 32den beri baş geliş beyfendi 38 olduk ne gelen var ne giden 😁😁
yenibirannis Renaaa hey maşallah bende baş assagı dönmesin diye dua ediyodum baş assagı dönünce doğar diye biliyodum hemen 😇
Zeynep_grt Beyzayasar43 benim kizim hep asagidaydi 38 de doğdu suan oğlum da 29 haftalik kac haftadir donmus durumda yani son anda tersde donebilir son ana kadar basi asagida olmayabilirde hatta sizinki eski pozisyonunada donmus olabilir dr neye istinaden oyle konustu anlamadim
Renaaa yenibirannis Hehe :) Aslında baş aşağı dönsün diye dua ediyorlar :) Erken dşye diyorsanız bende sorun olmadı şükür inşAllah sizde de olma sağlıcakla zamanı gelidğinde doğsun 🍀🍀🤲🤲🤍😇
Zeynep_grt yenibirannis hahah oyle birsey yok benim kizim hep bas asagi duruyordu hatta oglumda korkmayin onlar ne zaman gelecekse o zaman geliyor pozisyon son ana kadar onemli degil demekki oyle rahat ediyorlar😀
Beyzayasar43 Çok teşekkür ederim hanımlar içimi ferahlattiniz,inanın kaç gündür rüyalarımda hep doğum yapıyorum 😅😅 ilk gebeliğim hani bir bilgim deneyimim yok doktor öyle deyince korktum
Renaaa yenibirannis Aa anladım haklısınız olsun hiç sıkmayın canınızı sağlıcakla gelsin inşAllah 🤲🤲🍀🍀🍀
Zeynep_grt yenibirannis daha erken merak etmeyin benim 2 hafta once yukardaydi kafasi bir hafta sonra yine doktora gittim asagidaydi icerde neler yapiyorlar belli degil😀
Sengul-9798 Beyzayasar43 canım sen başka Dr görüşü de al en iyisi benim de 35 inci haftada baş aşsaydi şuan 36 haftalık olduk Dr böyle bişey söylemedi ki hem sürekli bebek döne biliyor