A_svgn Kızlar ben 8 haftalık hamileyim 1 haftadır deli gibi sürekli tuzlu erik limon falan yiyorum hiç tatlıyla aram yok bir kısım erkek derken bir kısım kız diyor kendimde henüz bir tahmin yapamıyorum sizce neyim olucak😂🤲🏻💫
Yasminnnnn A_svgn benimde hamileliğimin başlarında aynı şekilde tuzlu ve ekşi şeyler canım çekerdi tatlıdan midem bulanirdi sonuç 22+4 haftaligiz kız 🥰
EbrKzlky A_svgn 2 oğlumdada tatlı ağzıma süremedimm 2.si şuan karnımda 7 aylık olmak üzere normalde deli gibi tatlı yiyen ben hiç gözüm görmesin modundayım😂
Minigininannesi A_svgn ilk kızımda sürekli tatlı yemiştim suan yine kızım olacak tatlı derken midem bulanıyor o derece soğudum 😀 hiç alakası yok
Kalbiimde2can Busrata33 mesela ilk oglumda hep cikolata yemek isterdim hic bulantim olmazdi cok güzel bir hamileligim gecti bu sefer limon tursu eksi eksi seyler canim cekiyordu mide bulantisida oluyordu o yüzden o Kadar emindim ki kiz olacagindan doktorum erkek diyince eminmisin diye sordum🤣🤣
Busrata33 Kalbiimde2can bendee o kadar kaptırdım ki kendimi kız olacak felan diye düşünüyordum erkek diye duyduk şok olduk 😊Eşim dediki o an ne ekşileri gömdün beni heveslendirdin iyice ilk bebeğimde tatlıyı çok yediğim için heveslenmişti adam
Kalbiimde2can Busrata33 🤣 saglikli olsunlar hayirli evlat olsunlarda insallah 🤲🏻😍 ben bi oglum bi kizim olsun istiyordum ama simdi diyorumki iyiki ikinciside erkek cünkü ilerde biri dicek keske erkek kardesim olsaydi digeri dicek keske kiz kardesim olsaydi diye 🤣