Ftrhn Kızlar ilk randevumda doktorum kan tahlili verdi istersen devlette yaptırabileceğimi söyledi sizce acil yapar mı ? Nereden sıra almam gerekir ?
Melekilgn Ftrhn devlet Hastanesi’nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı alicak kanınızı acil almaz canım
Neslibt72 Ftrhn bende ilk testlerin neredeyse hepsini sağlık ocağı yapmıştı gebelere imkan sağlıyolar. Daha kolay oluyor sorup orada yaptırabilirsiniz
Ftrhn Melekilgn @MasalAlparslanMom şimdi sağlık ocağı ile görüştüm. Sabah gitmemi söylediler hem gebelik takibi için hem de kan tahlili için. Orada yapıyorlarmış devletteki gibi kan tahlilini de
MasalAlparslanMom Ftrhn bende özele gittim sağlık ocağında da yapılabilir dedi istediği testleri yazıp. Glikoz Tam kan TSH Hbsag İstemiş 😊
Ftrhn MasalAlparslanMom evet evet bende de o şekilde istedi bakalım . Valla gidip devlette sıra beklemekten iyiydir çok sevindim sağlık ocağında yaptıklarına
acilicigkofte Sağlık ocağı yapıyor, devlette kadın hastalıklarına randevu alıp gitmen lazım. Başta devlette yaptırıyordum şimdi sağlık ocağında yaptırıyorum
Ftrhn acilicigkofte ay sorma ben de hep devlette veya özelde yaptırıyordum ilk bebeğimde. Önceden kayıtlı olduğum sağlık ocağı çok ilgisizdi aramazdı hiç bir şey söylemedi. Ama şuan çok iyi ilgileniyorlar yarın gelin yapalım dediler. Devlette sıra beklemeye gerek kalmadı şükür
Ftrhn acilicigkofte peki e nabıza sonuçlar düşüyor mu doktor oradan bakarım demişti devlette yaptırınca. Sağlık ocağındakini de görür herhalde doktorum değil mi
MasalAlparslanMom Ftrhn e nabizda bı ayar var doktor erişimi diye. Onu kapatmazsaniz ozeldeki de devletteki de tüm tahlil sonuçlarınızı görür 😊