123Hamis123 Hangi marka almalıyım ? Ve hangi beden almalıyım yenidoğan yada 0-1 olarak mı geçiyor nedir me değildir ay nolur aydınlatın yaa
Aleyna_88 123Hamis123 bir numara bir paket yeter ortalama 140 lı falan alırsanız. İki numara da eğer stok yapacaksanız max 3 paket alın
123Hamis123 Symaks yani 2 numara mı alayım bende kaç tane almam lazım 2 numara işte o detayları hiç bilmiyorum
Seydoss 1 paketteki adet fiyatı değişiyormu yani 1 numara alınacağı zaman azmı alınmalı yoksa çokmu alınmalı kızlar
Havvaca Sleepy 1 numara aldım 42 liden 2 paket Sleepy 2 numara aldım bide o da 42 li 2 paket. Sonrasını bebeğim alerji durumuna göre ve kiloya göre alırım dedim. Sleepy naturel aldım. Ekstra önermem natural ya da bionaturel tavsiye ederim
123Hamis123 Aleyna_88 ha 140 lı falan almalıyım değil mi 1 numaradan bende 90 lı tek paket aldım daha alayım o zaman
Aleyna_88 123Hamis123 bebeğin kilosuna da bağlı aslında şöyle düşünün günde 10 ile 12 bez değiştiriceksiniz 90 lı 9 gün yeter ama 1 numarayı en az 15 gün kullanırsınız bebek 3 ile 3.500 arasında doğarsa
Havvaca MoonLighty naturel aldım ben aradaki farkı tam bilmiyorum ama herkes bionatureli öneriyor onun memnuniyeti daha fazla.
rosemomm 200 adet molfix 1 numara aldım, yaklaşık 15-20 gün kullanılacağını ve günlük 10/15 adet değiştirileceğini düşünerek
defneveannesii_ 123Hamis123 Sleepy natural aldım 1 numara 210 adet var içinde trendyolda, onu aldık biz de
2_evlatyolda 123Hamis123 oğlumda cok bez denedik bence bimin bezi iyi kızımada bimin bezini alıcam çünki her yerde her zaman bulurum hep yakın mesafeli heryerde bim var 😂 kalitelide molfixden iyi mesela babyturco ve slepy güzel evet ama bi farkı yok onlardan
rosemomm 123Hamis123 canım normal zamanda değiştirmezsin ama ilk ay değiştiriliyor hatta bez değiştireceğin zaman bile iki üç adet gidebiliyormuş bir sürü insan aynı şeyi söylüyor yanılıyor olamazlar değil mi 🥰 yaşadıkça göreceğiz tabi benimde ilk çocuğum ama çevremde şuan doğum yapmış en az 5 kişi var sorduğun için herkesten duyduğum şeyleri söyledim bende ☺️