cerenfurkan Sevgili annelerim merhaba 2 gündür bebeğim hiç durmuyor. Bütün gün hiç durmadan cok sert hareketler yapıyor. Normal midir bu durum? Yani normalde de hareketli bir bebekti hep ama 2 gündür durmadan hareket etmesi beni endişelendirdi 😕
zeynozey cerenfurkan doğuma yakın fazla hareketli oluyorlar 😅 ilk oğlumda öyleydi bir kaç güne nişanım gelmişti :) ama herkesin süreç aynı ilerlemiyor🥲
HeycanliMommy cerenfurkan aradığım post. Gercekten bugun bebegim asla durmadı. Asla. Karnım ağrıdı artık
cerenfurkan zeynozey yaaa umarım o şekilde olup da bir kaç güne gelmeye kalkmaz 😂 zorunlu sezaryen olacak ama 38+ haftasına planlayacağız daha var yaniiiii 🥲
cerenfurkan elif_badeninannesi fazla evhamlı olduğum icin aklıma türlü türlü şeyler geldi benimde 🥲 kordon mu dolandı rahatsız mı oluyor ondan mı hareket ediyor bir sürü senaryo yazdım kafamda 😢
cerenfurkan HeycanliMommy işte aynııı benimde öyleee 😂 bugün arkadaşımla buluştum ve konuşmaya asla odaklanamadım resmen bir saniye bile durmadı yaa. Hiç mi uyumadı tüm gün anlayamadım gerçekten 😂
zeynozey cerenfurkan bebekler ne zaman gelmesi gerektiğini biliyor 😅 ve hep planlanandan erken gelirler 😂 sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🥰🥰
HeycanliMommy cerenfurkan aslında mantıken sıkıntı olsa hareket etmez. Ama bana bişey mi anlatmak istiyor acaba diyorum😣
cerenfurkan HeycanliMommy çarsamba kontrolüm var benim ama yarın hastanede emzirme eğitimi var ona gideceğim. Doktora uğrayıp bi sorarım ben de bu şekilde devam ederse