Fatmakale Hbetus ben 31 haftalıkken 1 hafta kullandım ayriyeten damar yoluylada 48 saatlik serum vermişlerdi şuan 37. Haftamdayım daha bekliyorum 🥲
Selcan21 Hbetus ben kullanıyorum ilk hamileliğim de erken doğum oldu şimdiki hamileliğimde tedbir amaçlı kullanıyorum vajinal yoldan şuanlik gelen giden yok 😄☺️
anapanda12 Hbetus 39+1 de oğlumu doğurdum 14haftada başlayıp 36da bitirmiştim şimdi 38+1 im 11 haftada başladım 36 haftaya kadar henüz doğurması bugün kontrolüm var Perşembe nişanın geldi bekliyorum bebiş biraz minik kalmış bakalım ne olacak
Sema-5527 leylaAraf bende 12. Haftada kullanmıştım kanama alanı var diye yan etki olarak baş dönmesi ve migde bulantısı çok yapıyordu birde uyku ama çok etkili ve işe yarayan bir ilaç
leylaAraf Sema-5527 hepsini yaşıyorum hatta bayılacak gibi oluyorum acaba ondna mı..benik düşük Tehlikem yok bı düşük yaptım üstüne hemen hamile kaldım önleyici olarak verdi banada
Sema-5527 leylaAraf Kesinlikle ondan yan etkilerinde var zaten doktor da bana söylemişti baş dönmesi migde bulantısı yapar çok rahatsız ederse vajinal al demişti
Hbetus Ben vajinal yoldan kullanıyorum o yüzden baş dönmesi olmuyor ama lekelenme yaptı bende inşallah zamanında doğum yaparım dua edin hanımlar
Sema-5527 leylaAraf Evet kullanabilirsiniz tüm doktorlar öyle söylüyor verirken çok yan etki yaparsa vajinal al diye