Birprensesannesi2525 Kızlar ilk doğumdan ziyade ikincisi daha erken doğuyor diyorlar, aranızda 2.yi doğuran var mı ilk kızım 40+3 de doğdu bunu böyle 38 de filan bekliyorum psikolojik olarak 😁gerçekten öyle mi oluyor
zeynozey Birprensesannesi2525 ay benim 2side sezeryan o yüzden normali bilemem ama arkadaşım 3. Normal doğumunu 41+3 te doğurdu kızı oldu😅😅😅😅
birannis_ Birprensesannesi2525 ayy ben ilk oğlumu 39 da dogurdum şimdi ikinciyi bekliyorum daha mı erken gelir acaba yazıyı okuyunca şuan bir tereddütte kaldım bide ilk doğumum çok kolay ve kısa sürede gerçekleşti kafamda deli sorular oldu resmen 🥴
Eda-7 zeynozey Merhaba bende ikinci kez sezaryen olucam ilke göre ne gibi sıkıntılar oldu sizde ikinci sezaryen ağrısı daha çok oluymus diyorlar doğrumu
zeynozey Birprensesannesi2525 valla inşallahh 😅😅 mahvolmuştu kız 2 çocuk zaten var ve içinde gittikçe büyüyen çıkmak bilmeyen birisi daha var çok zorlanmıştı😂😂 5 kiloya yakın doğdu😬
Birprensesannesi2525 birannis_ aynen bende de aynı sorular var ilk doğum kolaydı acaba bu da öyle olur mu herkes ikinci doğum daha kolay ve daha erken oluyo diyo kendimi buna çok hazırladım
Senaykork Birprensesannesi2525 hayır kesinlikle öyle değil oğlumu onların suni sancı vermesiyle 40 da doğurdum , kızım 38+4 um hala gelmiyor ve kızım oğluma göre daha kilolu tasiyamiyorum artık karnım bile düşmedi hala
Lasvinia Birprensesannesi2525 yok oyle birsey kim uyduruyor bunlari. Ben ilkini 38 5 de dogurdum. Su an 39 3 um ne nisan ne su hic birsey yok.
Narin92 Birinci kizim 40+6 dogdu ikinci kizim 40+4 de dogdu su an ucuncu kizima bekliyorum 38 + 1 hala belirti yok 😊
birannis_ Birprensesannesi2525 hayırlısı ile kucağımıza alalım sağlıkları yerinde olsun ne zaman gelmek isterlerse gelsinler napalim 🥰
hulya1406 Birprensesannesi2525 ilk kızım 39+5 te şuan 2.hamileyim bu hafta doğum olur gibi doktorum 39. haftada alırız dedi.Yani tam zamanı gibi ☺️