superrmomy Kızlar 8 haftalik hamileyim kese 12 mm yani 5 haftalık gözüküyor ne bebek ne kalp atışı var doktor bir hafta daha verdi eger yine gözükmezse kürtaj dedi benim gibi olupta sağlıklı bir sekilde dogum yaptiniz mi yardımcı olursaniz cok sevinirim bu arada keseyi ilk 1.11.2018 de gördük 5 mm civarındaydı
Denizkizi superrmomy ıns saglıklı bır gebelıktır , bır doktora baglı kalıp hemen kürtaj olmayınız yanılabılıyorlar ..
mucizemsi superrmomy Bi hafta önce bana da boş kese teşhisi konuldu ordan çıktım özel e gittim orasıda kalp atışı ve bebek göremedi 3 gün sonra tekrar bakılsın dedi bi hafta bekleym dedim yarın bi başka özel e randevum var orayada görüncem emin olmak için ama artık umudum kalmadı hakkımızda hayırlısı olsun
Gulsumkrts superrmomy insallah gidince bebegide gorursunuz bende 6+6 da hamile oldugumu ogrendim benim direk ultrasonda cikmisti kese var bebek yok dedi ertesi gun baska hastaneye gittim bebegide kalp atisinida duyduk sizde baska bi doktora gorunun benim doktorum gormemisti
superrmomy Denizkizi o kadar cok doktor gezdik ki canim suan ki doktorumuzdan cok memnunuz ama bakalim hersey nasip
Dilara1992 Insallah embriyoda olusur.bazen gec dolleniyo umidinizi kesmeyin.rabbim ol derse olur siz icinizi ferah tutun 💕
superrmomy sudamlasi ay masallah kurtajdan sonra ne zaman hamile kaldiniz canım 6 ay kadar korunun diyormus geneld doktorlar
Meryemkrms Kızlar bende az önce doktordan geldim.3 hafta önce gittiğimde kalp atışı görülüyordu 1 saat önce akıntım vardı doktoru aradım gel hemen dedi.Ultrasonla baktığında bebek gelişimi durmuş dedi.10+3 üm normalde ama 6 haftalık görünüyor dedi.Yarın kürtaja gidecegım.Böyle bir durum yaşayan varmı
Ozlem1231231931 Meryemkrms ben aynisini yaşadım canım tek fark kanamam falan olmadı benim içime doğdu kendim gitmistim şimdi 3 ay geçti yine nasip etti güzel Allah im 5+4 uz bişey olcak diye korkuyorum ama tekrar yasatmaz inşallah rabbim duyar dualarimi.
EsilaErtugrul Meryemkrms akıntı derken nasıl bir akıntı acaba açıklarmısınız benimde çok fazla akıntım varda
sudamlasi superrmomy 3 ay sonra korunurken hamile kaldım😳 3-6 ay bekletıyolar rahim toparlansın diye ama eğer senin de boş gebelikse ( inşallah değildir) bi daha ki gebeliğin boş gebelik olmaz sağlıklı gebelik oluyo çoğunlukla.
1072PINAR superrmomy Canım kese 18 mm.olduğunda kalp atışı duyuluyor.Ben baktırdığımda 11 mm.idi bebek yoktu bir hafta sonra gittik bebek ve kalp atışı vardı.
mucizemsi Dilanburak aynen canım 17 ekimde gidip keseyi görmüştük 20 kasım da ilk kontrolüm vardı geçen salı gittik ve göremedik
Dilanburak mucizemsi nasıl olur ya ben 11 haftalığım ve bebeğin hareketlerini bile gördük belki senin geç döllenmiştir