aysnrkoc Kızlar 16+1 günlük hamileyim, az önce karnımda pıt pıt kalp atışı gibi şeyler hissettim. Geçen gece de aynı hissiyat ile uyanmıştım ama daha erken deyip ona yormamıştım. Acaba ilk hareketler olabilir mi 🥲 bu arada daha ilk gebeliğim 🤭
zeynozey aysnrkoc ilk gebeliğimde 17. Haftada öyle hissederek başlamıştı😇 2. De de 17-18 gibi hissetmeye başladım, yani seninde olabilir😇
Belginylmz aysnrkoc bnde 15 haftaligim ilk defa bugün pıt pıt bişi attı 3 kere acaba mi dedim tekme bilmiyorum 😌
Birannis Evet olabilir 😊 bende ilk hamileligimde 16. Haftada böyle içerken sanki parmakla biri dürtmus gibi hissetmiştim ilk defa simdide 15+3 um bende daha 10 dakika olmadı içimde değişik şeyler hissettim kalp atışı gibi acaba ilk hareketler mi diye onu anlamaya çalışıyordum 😊
aysnrkoc Birannis inşallah öyledir yaa 😊 ben de sizin gibi kalp atışı şeklinde yaşadım, inşallah bebiş hareketleridir 🥲
Birbahargunu Ben de 17+0 da aynı şeyi hissettim ama iki gün oldu sonraki gün olmadı emin olamıyorum inşallah yine hissederim
EbruBoluKaya Bugün tam 21 haftalığım ama hala hareket yok herşeyi denedim ama olmuyor ultrasonda da aksine kıpır kıpır 😂
elifcicek_07 Olabilir insan anlıyor bunca zaman olmayan bişey şimdi oluyorsa siz bunu anlarsınız :) zayıf mısınız ben 44 kilo ile hamile kalmıştım 16. Haftada hissettim
aysnrkoc elifcicek_07 aslında çok zayıf değilim, 55 kilo ile hamile kaldım, şu anda da çok kilo almadım ama dediğinizz gibi şimdiye kadar böyle şeyler yaşamadığım için farklı hissettirdi 🙂
EbruBoluKaya aysnrkoc inşallah canım 12 haftadan beri ultrasonda kıpır kıpır doktorum bile çektiricek diyor 😂😂