Mire Anne yanı park beşik önerebilecek var mı yoyko elele kanz joie hangi marka lütfennnn yardımcı olunnn depremzedeyiz evimiz olmadığı için malesef oda yapamayacağım bu sebeple tek beşikle idare etmem gerekiyor
Selnsn Mire bende park yatak alıcam da beşik gibi sallanmıyor diyolar ne kadar doğru bilmiyorum bende bekliyim
ZeynepAsyaAnnesi Mire ben Joell aldim 1 milyar di gayet memnunum taşınabilir özel çantası var heryerde götürebiliyorum kullanışlı
Elif-d-s Mire ben bugün pierre cardin ultimate park yatak aldım alt değiştirme ünitesi,organizeri ve ışıklı sesli dönencesi var fiyatıda uygun ona bakabilirsin🌸
Ebrumtmt Bende çok araştırdım ve mağazalara gezip bizzat baktım çok fark yok aralarında çok paralar vermeye gerek yok yoyko alacaktım mağazada karşılaştırma yapınca vazgeçip uni baby aldım trendyoldan 1900 tlye
Mire Ebrumtmt bende yoyko almayı düşünüyordum bugün 3500e düşmüş normalde hep 4800 civarıydı ne yapcam bilmiyorum bir tane yatağı olcağı için tüm beklentilerimi karşılasın istiyorum
Hlybkr Ben elele madre anne yanı aldım. Kendi sitesinden alınca yatak hediyeli geliyor. Kurulumunu da yaptık gayet güzel bir beşik.
Loresima03 Kanz Withme 2 aldık bizde muadillerine göre hem en bilindik markalardan biri hem de en uygun fiyatlı olandı dönencesi hariç her şeyi var e-bebekten 2500e aldık
Loresima03 Mire evet online site de tükenmiş olarak gözüküyor bizde mağazasına gidip sorduk reyonda da yoktu şansımıza depolarında varmış stokları öyle aldık