Burcin-13 Kızlar merhaba Allah nasip ederse 25 aralıktan sonra doğumu bekliycez.şimdi aracımız var fakat bebek için astronot montlardan almaya gerek var mıdır? Yada siz ne düşünüyorsunuz kış için?
Mavi20 Burcin-13 ben aldım.yaşadığım yer bildiğiniz kara kış oluyor. Isındı mı üşüdü mü derdi yaşamak istemiyorum. Benimde o aralar doğum olacak.
AygyulSina Burcin-13 ben alicam ama yuzde yuz pamuk arayisindayim ama bulamadim hep poliester falan var insallah bulurum
ikizlerimveannesi Burcin-13 bizim de doğum aralıkta olacak inşallah iki tane olunca mont fiyatları bize biraz fazla geldi zaten dışarı çıkışlarımız sınırlı sayıda olacak lcw den uyku tulumu aldık kalınlığı da iyi geldi bize 60-70 tl fiyatları bi bakın isterseniz
ATC Burcin-13 ben istiyorum böyle ayı şeklinde canım ama nerden alırım bilmiyorum e bebek ye fil bide penguen var bennkahverengi ayı istiyorum 😂😂
Mavi20 Burcin-13 h&m den aldım ayaksız olanlardan 0-2 ay aldım ama rahat 4 ay giyer bi büyük bedeni baya büyük olacaktı zaten kullanamayacaktım artık.
Burcin-13 Englishteacher şehire de bağlı ben sakaryadayım açıkcası soğuk oluyor özellikle sabahları mart için bence indirimde yakalanırsa alınabilir diye düşünüyorum
AygyulSina Burcin-13 evet zor bulamadim daha insallah bulurum poliyesterde istemiyorum insallah sonunda ona mecbur kalmam
Simayyy Ben andywawa portbebe tulumu aldım yaza kadar kullanılır, benim Ocak Doğum tulumlara çok baktım karar veremedim. Bu hem uygun hem sıcak olur diye düşünüyorum, kuzu yünü battaniyede aldım.
Burcin-13 ikizlerimveannesi aynen şiödi bakıyorum :) bunlardan seçicem sanırım çok teşekkürler iyi fikirmiş🥳
Burcin-13 Mavi20 bu altı yuvarlak olanlardan armut tiplilerden mi aldınız 0-2 ayı da gözüme küçük geldi diye bıraktm bugün😄
Burcin-13 ATC https://m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0624385002.html buna bi bakın isterseniz şimdi gezerken gördm😄
Mavi20 Burcin-13 evet o armuttan 😍 lcw ye baktım 189 tl di hm den 129 aldım. Aslında bugün öğlen indirime girmişti hm de sürekli indirim oluyor daha ucuz bulabilirsiniz. Bence küçük değil 🙃
nscaslan3437 Burcin-13 bence gerek yok zaten minicik çocuk dışarı çok çıkmayacak battaniyesine de sarıp sarmalancak o yüzden ben almadım önümüzdeki yıla kesin alırız zaten 😊 bnmde yarın dogum