pera_ 5+1 haftalık gebeyim ikinci gebeliğin olacak inşallah ilk gebeliğimde mide bulantım felan 4 haftadan itibaren başlamıştı bunda hiç birşey yok hafif kramplar giriyor sadece gebelikte böyle farklılıklar oluyormuydu
Agg0207 pera_ ikinci gebeliğim benimde 24. Haftadaym iki gebeliğin arasında o kadar çok fark varki sana anlatamam akla kara kadar birbirinden farklı belirtiler yasadm her gebelik farklıdır demişti bana doktorum
birannis_ pera_ evet canım olabiliyor ilk gebeliğim de bende çok mide bulantısı uyku tiksinme herşey yaşadım ama bu gebeliğimin başından beri hiç bir hamilelik reaksiyonu vermedi vücudum sanki hic hamile değilmişim gibi rahat geçiriyorum çok şükür
leylaAraf pera_ ben ilk gebeligimde yani oğlumda hiç bilmedim hamile olduğumu aşırı rahattım mide bulantısı bile olmadı şuan ikinci hamileliğim ve aşırı derecede iştahsız ve mide bulantım var bayılacak gibi oluyorm hep basım dönüyor tansiyonum düşüyor🥴
Cansut20 pera_ İlki bulantı övme koku hassasiyeti haftalar ilerlemeye başlayınca mide yanmasi kasinti. Şuan 9+1 2.hamilelik ufak tefek ağrılar başka da bir şey yok rahatsız edici bir şey değil oda 1 gün oluyor geçiyor bazı günler hiç olmuyor öğrenmeden önce 4 .5.haftalarda diyeyim çok uyuyodm yorgun oluyordum demekki hamileymisim ondanmis diyorum :)
pera_ birannis_ maşallah şuanlık bende öyleyim inşallah böyle devam eder rabbim dağına göre kar verir derler yoksa 1 ci bebemle nasıl ilgilenirim zaten üzülüyordum onu ihmal ederim diye
birannis_ pera_ inşallah rahat güzel bir hamilelik dönemi geçirir sağ salim sağlıklı bir şekilde kucaklarsiniz bebisinizi 🙏🤲🥰
pera_ leylaAraf bende tam tersi inşallah böyle devam eder sende inşallah rahata kavuşursun biran önce
seizetheday pera_ ilk gebeliğimle ikinci gebeliğim aynı çok şükür ilkinde bebek hareket etmezse bir şey bilmedim şuanda da hamile gibi hissetmiyorum
melekeflin pera_ benim suan 2. gebeliğim ilkinde yasamdigim herseyi yaşadım nettttt dogruuuuu her hamilelik çok farklı geciyor gercekden
melekeflin pera_ bende öyle sanıyordum ama /. hamileligimde kız aynı yani her yaşda dogum farklı birde bence
LamiyaCetinkaya pera_ ben de 8 haftalık hamileyim, aynı senin gibi birkaç hafta öncesine kadar şaşırıyordum acaba bir sorun mu var, ilkinde şimdiye kusuyordum filan diye, bu hafta başladı mide yanması ve bulantısı, halsizlikten yerimden zor kalkıyorum 😂
Glcan10 pera_ şükret canim ya olmasında benimde 2.gebeliğim ve çok zor gecio ilkinde gerçekten prensesler gibi geçirmişim bunu anladım
SusamTanecigi pera_ 8 haftalık hamileyim ilkinde aşırı bulantim vardı ilaçsız günüm geçmezdi bu kez çok arada oluyor ama onda lekelenme olmazdı bu defa o var