Evettttt haşhaş tanesinden karpuz a kadar geldim bende 🥺 cumartesi günü sabah 8 e doğum için gün vermişti doktorum. Ama benim gece 3 de hafif hafif suyum gelmeye başladı. Biraz bekledim sonra bardaktan dökülür gibi gelmeye başladı.. doktoru aradım acilden giriş yap nst ile baksınlar bende geliyorum dedi. Neyse nst de herşey çok güzel kalp atışı güzel hiç bir sorun yoktu. Doktor odaya girişini yap 8 de ameliyat a Alaçam dedi. Ve beklenen saat geldiiii 🥺🥺şansıma doktorlar o kadar motive ediciydi ki resmen müzik eşliğinde doğum yaptım. Belden vurulan iğneyi sakın buyutmeyinnn hiç acımıyor damar yolu emin olun daha çok acıyacak . Sonra zaten bacaklarda bı sıcaklık hissi derken tüm bel altı uyuşuyor . Sonrası hafif cekistirme . Hiç bir acı yok emin olun. Zaten on dk sonra minnosumun sesini duydummmm 🥺🥺o an herşeye bedeldi emin olun. Sonrasında uyuşukluk geçince sizi yurutmeye sondayi çıkarmaya geliyorlar . Onda da hiccc bişe yok . Ağrı elbette oluyor şimdi inkar edemem ama içimizden bı canlı çıkıyor inanın herşeye değer bu acılar 🥺ki zaten sürekli gelip ağrı kesici yapiyorlar … Herşey en güzel şekilde ilerlesin herkes için inşallah