Herkese merhaba ben oğluşuma kavuştum🥹 12 temmuzda planlı sezaryen olacaktım ama bebiş 7 temmuzda gelmeye karar verdi. Sabah uyandığımda suyum gelmeye başladı kalktık hemen hazırlandık doktora gidene kadar hatta çatı muayenesi yaptıklarında bile gelmeye devam etti. Açılmam hiç yoktu. Damar yolu açtılar hayatımdaki ikinci damar yoluydu ama yapan hemşire hiç acıtmadı hemen taktı sağolsun o biraz şansa kalmış. (Çocuk hemşireleri daha iyi damar yolu açıyolarmış doğum sonrası tekrar damar yolu açıldı açamayınca çocuk hemşiresi açtı hissetmedim bile sanki) Kan basıncımı arttırmak için bir serum taktılar ve beklemeye başladım. Doktorum başkasının ameliyatındaydı ondan sonra beni aldı. Ameliyathaneye indirdiklerinde anestezi doktorum geldi sırtımda skolyoz olduğunu gördü başka bir anestezi uzmanı çağırdı bazen uyuşmadı sıkıntı olabiliyo skolyozda dedi. Diğer uzman yaptı sedyeye yatırdılar bacaklarımı kaldıramamaya başladım. (Sezaryen başladığında ayaklarımı oyanatabiliyodum bu normalmiş zaten öyle olmasına rağmen asla ağrı acı hissetmedim) sezaryen sırasında mide bulantısı baş dönmesi gibi şeyler yaşamadım bebiş çıktı gördüm ve dikim işlemlerine başladılar yine ağrı acı yok. Sadece uyguladıkları baskılardan sanırım biraz göğüsümde ağrı oldu ama geçti sonra problem olmadı. Odamda anestezik bi ağrı kesici dedikleri bi serum taktılar. Ağrım sızım olmadı diyebilirim adet ağrısının hafif versiyonunu yaşadım. Biraz uzun oldu ben doğumdan önce korkuyodum baya aklıma takılan şeyleri yazmak istedim belki birinin de olsa içi rahatlar diye. Asla asla korktuğum gibi değildi sezaryen sırasında hatta ben böyle beş tane doğururum yia falan dedim doktora😂 oğlum da 3200 görünüyodu ultrasonda 2800 doğdu ama bi sıkıntı yaşamadık şükür. Sorusu olan varsa sorabilir ben en iyisi daha fazla uzatmayayım😁 Allah isteyen kim varsa nasip etsin nolursa olsun elinizde minnacık bi mis kokuluyla evinize dönüyosunuz bu muhteşem bi duygu ve her acıya değer ben hiçbi acıdan şikayetçi olmayacağıma söz vermiştim kendime şikayet edecek kadar bi acım da olmadı🙏🏻💕