zeynozey Busracakmak14 1 paket yenidoğan sleepy aldım sonrasına bakıcaz😅 yenidoğana sleepy öneriyorlar 😇
Chmstry-m Busracakmak14 ben prima premium care aldım indirimdeyken. Daha kullanmadık ama yorumlara falan baktık baya tavsiye ediliyordu bakalım görcez.
tubimom Busracakmak14 sleepy eskidi gibi olsa alırdım ama şu an çok ince geçirir diye düşünüyorum yenidoğan çok yapıyor çünkü 🤭 o yüzden Molfix aldım
minikoannesi123 Chmstry-m ben yaklaşık 6 gündür kullanıyorum, şimdilik memnunum😊 hastanede kaldığımizda da hemsireler premium care kullandilar
guzelanne01_ Busracakmak14 kızımdada her bezi denedim sonunda molfixte karar kıldım dokusu,sızma yapmaması,pişik oluşturmaması çok önemliysi molfixte aynen böyle,oğlumdada her çeşiti denedim yine molfixle devam ediyoruz
sselinn Busracakmak14 sleepy natural ya da bionatural. İçeriği temiz bir bez. Yenidoğan için tavsiye ederim.
Agg0207 Busracakmak14 iki sene Molfix kullandm kızımda süperdi hiç sorun yasamadm ama şimdi yine hamileyim bu kez baby turco natural aldım fiyat olarak daha uygun içerik olarak ta çok temiz zaten çise kakaya gidiyor.o yüzden bu kez baby turco ile baslicam hangi bezle başlarsan onunla alışıyor bebekler bidaha cildi alerji yapıyor