likesah Melike_4949 bir sey olmaz kedinin tukurugu diskisi falan bulasmadiysa tırmalama da yoksa en fazla eliniz tozlanmistir.
Dnzaly Melike_4949 Hz peygamber efendimiz sv kedinin içtiği sudan içip apdest almış hiö bişey olmaz kedi hayvan olarak en temiz varlık hiç bir şey olmaz
Melike_4949 Bebiskomiskom hep dışkı ısırma tırmık vs bulaşır diyorlar doğru mu acaba inşallah birşey olmaz
Bebiskomiskom @Melike_4949 sadece isirma tirmik flan degil ic parazit dis parazit olayi var onlarin bizlere bulasmamasi lazim oyuzden dikkat et dedim
mombarbie_ Melike_4949 kedilerimin hiçbir zaman iç dış parazitini yaptirmadik fakat yıllarca yaşadım hiçbir şey olmadı hamilelige denk gelirse tutupta ona da şans derim 🤣
Melike_4949 mombarbie_ evet bende hep yıllarca sokak kedisi besledim bulaşmadi inşallah şimdide bulaşmaz benim tek sıkıntı elimi yıkamayı unutmak 🤦🏻♀️🥲
Melike_4949 likesah evet canım zaten bir gör tertemiz bi kedi küçük sokak kedisi diyorum ama bahçede büyümüş belli sadece kafasını sevdim biraz 🥰🙏
Melike_4949 Melti inşallah canım yıllarca besledim bahçede bulaşmadi hamileyim diye evham yaptım inşallah birşey olmaz 🥲🥰