Papatyam136 Merhaba hanımlar geçen yeni bi doktora gittim işte bazı testler istedi onları yapcam simir felan testi istedi muayene etti rahmin iyi dedi yumurtalıkların da iyi de sağ yumurtalıkların da çok az bi polikistik görünümü var dedi oda engel değil dedi ama kılo vermen lazım dedi aslında 15 kılo verdim hepsini geri aldım eski hırsım da yok tekrar vermek istiyorum inşallah veririm spor bile içimden gelmiyor inşallah veririm ya
Mucizemolsunn Papatyam136 aralıklı oruç yapın ,öğlen 12-1 gibi kahvaltı, akşam 6-7 gibi yemek , bu sekilde verirsiniz ,ekmek hamur işi tatlı vs yemeyin. Günde bir türk kahvesi Yeşil çay 2 litre su
babyiscoming_ Papatyam136 benimde kilom vardı fazla değildi ama çok az yiyordum. Bir türlü kilo veremiyordum benim on katımı yiyenler benden zayıftı. Az yememe rağmen su içsem yarıyordu meğer insülin direncim varmış doktor ilaç yazdı kullanıyorum o ilaç sayesinde kilo vermeye başladım sende bir baktır bence
Mzzz Canım bende ilk evlediğim sıra 10 kilo aldımıştım baktım olmuyor beyaz ekmeği makarnayı pirinci kestim tam tahıllı yedim tatlıyı çok çok azalttım akşam yemeğinden sonra yemek falan tüketmedim spor yapmadım sadece evin işlerini yapıyordum falan bu şekilde 10 kilo verdim nerdeyse 🙏😇 ayrıca zaten polikistikte gluten ve şeker yumurtaların büyüyüp çatlamasını engeliyor ve kist oluşturuyor 🙏😇
umutlubianneadayi Papatyam136 söylemek istemezsiniz belki ama kilonuz kac acaba doktorum bana kilo vermemi söylemedi ama kendi kendime acaba benimde kilo vermem lazım mi diye düşünüp duruyorum etrafımdakiler de öyle diyip duruyo çok kilolusun ondan çocuğun olmuyo diyolar sürekli evlenmeden önce 45 kiloydum evlendikten sonra hemen kilo aldım 70 kiloyum şuan bende mi versem acaba
umutlubianneadayi Papatyam136 kararlı ol canim insan isteyince herseyi basarabilir sen yeter ki iste ve sonucunda evladın olacak bunu düşünerek başaracaksın inşallah 😍
Serenn16 Papatyam136 bende aynı süreçten geçtim canım ben 7 senelik evliyim kızlılığımdan beri pco dendi hep ve bu hep kilo aldıran bir şey ve vermeside zorlayan bir süreç gerçekten bende 25 kiloya yakın bir kilo verdim o şekilde hamile kala bildim aynı şekilde rahimde falan hiç bir problem yoktu tek polikistik over olması çok zor kafamda oturmuştum ne kilolu kişiler şak diye hamile kalıyor diye her doktor öyle söyledi ama veremedim senin ki gibi 10 verdim 15 aldım hep böyle gitti son radde artık kilo şart canım evde egzersiz yap leslie falan ben çok bişey yapmadım açıkçası spor falan sadece yediklerime dikkat ettim diyetle hiç kaçamaksız
Yazgulu62 Şöle bi ornek doktor banada ver dedı hazıranda gel dedı ozaman baslıyalım dedı tedavıye ben doktora gıdınce 4 kılo vermıstım sonra 9 kılo verdım vee hamıleyım rabbım gerı cevırmedı azımle hersey olur cok sukur suan 23 haftalık hamıleyım kızımın tekmelerını hısedıyorum 🙏bızz kadınlar azımlenırsek kımse onumzde duramaz rabbım ısteyen herkese nasıp etsın kımsenın kucagını bos brakmısın hadıı guzel kardesımm yaparsınn senn bn ınanıyorum🙏❤️