Esssssnnuurrr Yaseminduygulu regl dan 15 gün geçmiş canım daha normalde 18. Günde oluyorum regl ama bakalım.
Mzzz Aslan10 ama bu dediklerin herkeste olmaya biliyor mesela bende olmadı 🙏😇 sanırım herkes farklı tepkiler veriyor ama bu dediklerin varsa gebelik ihtimalini güclendirir yoksada üzülme herkeste bu belirtiler olacak diye bir şey yok 🙏😇
Mzzz Canım gebelik belirtisi de olabilir sızlama ve ağrı oluyor çünkü ama regli belirtisi de olabilir, süt hormonunun yükseldiğinin belirtiside olabilir o yüzden test yaparsan daha iyi olur 🙏😇 inşallah gebeliktendir 😇🙏
Esssssnnuurrr Mzzz evet doğru regl de olabilir ama normalde regldan önce böyle şeyler olmazdı ama nasıl sızlıyor ve yanıyor 🙂
Esssssnnuurrr Yaseminduygulu yarın bir kadın doğuma görüneyim dedim ama erken mi beklemeli miyim bende bilmiyorum ama evet kan vereyim olmadı çıkar mı ki bu kadar erken
Esssssnnuurrr Mzzz çok doğru 🙂 ilk gebelik o yüzden biraz gerginim ama göğüslerim çok acıyınca size sormak istedim ☺️
Aslan10 Esssssnnuurrr Kan ver çıkar reglime 1 hafta kala öğrendim 231 hcg çıktı benim mesela bi dene en azından için rahatlar
Aslan10 Esssssnnuurrr oldu büyüme şişlik oldu ama bende kist var göğüste ara ara böyle ağrı şişlik olduğu için ben ordan anlamadım ara kanama yaşadım yerleşme kanaması öyle anladım reglime 8 gün falan vardi test yaptım pozitif çıktı hemen kan verdim
Mrvkurt Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri genelde aynı oldugu için anlaşılamıyor ve gün geçmesi bekleniyor. Ama göğüs agrısında şöyle bir fark var ki koyu kısımlar daha fazla genişliyor ve göğüste gözle görülür damarlar beliriyor birde dokunulamayacak kadar agrı ve şiş oluyor. Ama adette ilk saydıgım belirtiler olmuyor. Bizzat yasadıgım için biliyorum ☺️
Merveclskn10 Adet ağrısında göğüs komple ağrıyor ve şişiyor. Ama gebelik belirtisinde sadece uç kısımları ağrıyor ve acıyor. Sanki çok soğuk olmuşta soğuktan sızlamış gibi. Yani ben de öyle olmuştu hatta reglime yaklaşık 2 hafta varken. Çok erken anlamıştım ama regli tarihimin geçmesini beklemiştim.