Melikecaglayann Eşimle ilişki sonrasına az kahverengi leke gördüm acilen doktora gittim kanama olduğunu söyledi bebek 2 aylık… progestona başlattı 1 hafta sonra tekrar gideceğim… korkuyorum bebeğim beni bırakırsa diye… bu durumu yaşayan oldu mu?
ggelen Melikecaglayann doktorunuz söylemedi mi normalde 3 aydan önce ilişki kesinlikle önermiyorlar aslında ama dinlenin ilacı fitil olarak kullanın o keser
Gamzeeadnx Melikecaglayann aynı durumu bende yaşıyorum bakıyorum bakıyorum kanamadan bahseden kimse yok yazıp paylaşıyorum 1 kişi 2 kişi yazıyor 5 haftalık gebeyim kanamam ve karın ağrım var korkuyorum sabahtan 10da randevum var inşallah bir şey yoktur
Masal-10 Melikecaglayann Keseyi gördüğümden beri rahmimde 3 yerde kanama alanı vardı ki kanama da yaşadım progrstan verdi doktorum günde 3 kere 2 ay nerdeyse içtim ve 1 aya yakın yattım çok şükür geçti sizinde geçer inşallah dikkat et kendine :) Ayrıca bize ilk 3 ay cinsel ilişki yasaktı canım düşük olmasın kanama olmasın vs diye geçen kontrolde hersey yolunda dedi ilaçlarını düzenli kullan kendini yorma geçer inşallah
Melikecaglayann ggelen hayır ilk gittiğim doktor Allah belasını versin gerçekten nefret rttim hiç bir bilgi vermedi bir şey demedi gerisekalı değiştirdim doktorumu
Basakhilal ggelen benim doktorum önerdi herhangi bir sıkıntı yoksa içe boşalma olmadan haftada en az 2 kere öneriyorlar. Çok şükür bir şeyde olmadı.
ggelen Melikecaglayann iyi yapmışsınız biraz dinlenin ayaklarınızı uzanırken yüksekte tutun ilaca devam hiç bişi olmaz Allah’ın izniyle kırmızı kan görmediğiniz sürece önemli bişi yok
Melikecaglayann ggelen cumartesi tekrar çağırdı, rahim yoluyla ilacı kullanacağım bakalım umarım durur
Melikecaglayann Gamzeeadnx umarım iyisinizdir. Bebeğinizde umarım iyidir rabbim verdi karnımıza koydu umarım her şey iyi olur dualarım sizinle