tlhmrv Tugraseda hiç sanmiyom ya daha fazla yiyesim geliyo , 😂 seninde kasıklarında ağrı oluyo mu bebek arada toplanıyor mu
Tugraseda tlhmrv o toparlanma yüzünden progestan kullanıyorum ben bayadır 😒 kasılmaymıs o meğer, erken başlamıs dedi doktor. Bu kasılmalar erken doğumu tetikler suyun gelir dedi. Günde 2 kere kullanıyorum valla sizde dikkat edin
tlhmrv Tugraseda bnde kullanıyorum canım bnmde hem kasılma hem rahimde kısalma oldu .. iğne falanda var ona rağmen bugün biraz ağrım var acaba bebek agirlasiyo artık bunlar normal ağrılar mi diye merak ettim
Rabiakumcu Tugraseda ben kilolu hamile kaldım.4 kilo almışım bu zamana kadar.ama kendimi karaya vurmuş balina gibi hissediyorum🤣
Tugraseda Rabiakumcu kaç kilo alırsan al hamileliğin ayrı bi ağırlığı baskısı var vücuda. Ben 5 kilo aldım suan boyuma göre anca normal kilomda sayılıyorum. Ama nedense böyle nefes almaya yerim yok gibi o derece sıkışmış hissediyorum kendmi🥹
Sibel01ezgi Tugraseda 28 oldum suan bende 9 kg aldim 51 kg yum sadece gobus var .bebis kac kg gitmedim bu ay
Sibel01ezgi Tugraseda evet 2 yasinda kizim var onda baya vernistim 42 kg yla hamile kalinca kilom belli olmuyor 🤭🤭
Gizem_cetinbas Tugraseda 28+3 haftalık olduk 10 kilo almışım ama karnım aşırı büyük gören beni 9 aylık sanıyor 🤣
Merve3801 Busesa89 bende 7 kg aldım sertlik değil de çok gerginleşiyor inan yarılcak patlayacak diye korkuyorum 😦
Tugce3561 Tugraseda ilk 3-4 ay aşırı bulantı ve kusma yaşamama rağmen şuan 34+6 haftalığız ve 20 kilo almışım. Daha fazla şişmeden tamamlamak istiyorum bu süreci 😒