Nrtnnn Arkadaşlar merhaba bugün dr a gittim ve dr cmv avidite testi istedi sonuçlar 1 haftaya çıkacakmış , daha önce bu durum ile karşılan arkadaşlarım bana lütfen bilgi verebilir mi? Nette araştırınca allah korusun zeka geriliğine varan ve bazı doğumsal sıkıntılara varabiliyormuş allah korusun 😞 şimdiden teşekkür ediyorum
dml33 Nrtnnn igm pozitif ciktiysa suan geciriosn demek bnde pozitif cikti daha once geciediyse sorun olmuyorms ama igg ve avidite yapildi pozitif cikti daha once gecirip bagisikligim olduugu icin sorun yok dedi doktor
dml33 Nrtnnn tedavi yok karindan su aliniyoms ilk etapta eger daha once gecirmesiysen cocuga gecmismi enfeksiyon diye bakiyorlar
dml33 Nrtnnn ins ama daha once gecirmissinzdir cunku cogu insan gecirmis daha once herseyden bulasan biseyms icinizi temiz tutun ben sonuc cikana kadar icim icimi yedi ama hayirlisi diyip dua etmektn baska caremiz yok iyi sonuclar alirisnz umarım
Nrtnnn İnş çok teşekkür ederim inş allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın. Peki sizin bu tasarınız yapılacağı zamanda doktorunuz bebeğe bulaşmak sıkımtılardan bahsetmiş miydi. Bu arada ben şu an idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum acaba onum da etkisi var mıdır .
dml33 Nrtnnn evet pozirif cikti ilk test aviditeyi yapalim olmazsa su alinir falan dedi kor falan oluyoms sanirim bn bunu duydm bide arastirdm interntte kotu seyler yaziyodu cok korktm
dml33 Nrtnnn idrar yoluyla alakasi yok sanirim oyle bisey duymadim okumadimda biyerde bn 7 ay one kurtaj oldm ordan mi bulasti falan diye dusundm hatta devlet hastanesiydi pek temizde deildi nerdn bulasti bilmiyorm ama
Nrtnnn dml33 evet ya İnan’ın bende daha az evvel geldim ve geldiğimden beri çok durgunlaştım internette de araştırdıkça bunaldım herkes kötü bir hikaye yazmış 😿 allahım inş bu durumdaki herkes iyi bir sonuç olur amin 🤲🏻
dml33 Nrtnnn aminn dua et bol bol baska bisey gelmeZ elimizden ins allahim hicbir annenin kucagini bos birakmaz saglikla alsin herkes ins