Melo-fndkc Hanımlar 40+1 oldum. Ne olur bana bişiler önerin, şunu yaptım aniden doğumum başladı diye. Suni sancı almak hiç istemiyorum. Yalancı sancı mı bilmiyorum ama dün akşam bi karnım kaskatı kesildi sıksık. Çok ayakta kalmıştım ama dün ondan olmuş olabilir mi? Bugün yine tık yok bende. Yürüyüş squat falan zaten yapıyorum ama onun dışında ne yapabilirim?
Rwerdst Melo-fndkc ada çayı günde 2 kez, eşle ilişki, merdiven çıkıp inme, sık sıcak banyo, hurma, yürüyüş, çömelme, çömelerek yürüme, yer beziyle yer silme (bacaklarını aça aça olacak ama)
Aleyna_88 Melo-fndkc ben 12 kat merdiven çıkmıştım ikişer ikiler atlamıştım merdivenleri hızlı hızlı o gece bişanım gelmişti😂
Melo-fndkc Elif380 kudüs olan bu etli olan dimi üç gündür yiyorum 😭 artık ne olur başlasın ya çok zorlanıyorum. Yerleri silerken çömelicem mi diz üstünde de olur mu?
Bulbulyuvasi Melo-fndkc kimse cevap vermemiş zaten vatan hainleri ben herkese yazıyordum burda puh hahsjadhajdn
Melo-fndkc Bulbulyuvasi lshdkdjdk kanka sen ben fark etmez artık burdaki önerilere de bak. Valla bi şekilde yöntem bulalım da
peri5860 Melo-fndkc Aklıma şu geldi hani Türk filmlerinde kadınlar yer silerken açıyor ya bacaklarını ayira ayira iş yapıyor bence öyle 🤣🤣 Yürüyüş, plates, hurma diyorlar bir de bakalım ben de hayırlısı ile görseydim o haftaları korkuyorum şimdiden sancım var benim ya 😱
Bulbulyuvasi Melo-fndkc duymadığım şeyler önermişler işe yarar inşallah ya umudunu kaybetme aşkom hahsjadh
Rwerdst Melo-fndkc özellikle yer silme tetikliyor diyor ebem. Biraz çömelerek biraz dizler yerde bacaklar açık şekilde hatta varsa merdiven silin dedi yerde çömelerek 😅 ben zorunlu sezeryan olcam gelişim geriliğinden dolayı 🙈 yoksa çok konuşmuştuk ebemle bu konuyu😣 Tetikleme bebekten bebeğe değişir csnım🙈
Melo-fndkc Rwerdst hadii inşaAllah ya. Bugün yoruldum da yarın sabahtan yer silcem 🥹 merdiven yok maalesef
Melo-fndkc Bulbulyuvasi yok umut kaybetmek falan yok kuzu kdndkdj azimle devam. Bu akşam ilişkiyi denicez bi 😩
Bulbulyuvasi Melo-fndkc çok üşeniyorum ben ya :(( psikolojik olarak isteksizim bir istek geliyor 10 sn gidiyor sonra
Rwerdst Melo-fndkc binada yok mu merdiven onu sil çömelerek 😂😂😂😂 valla silme en etkilisi dedi doktorum ama kısmet işte 🤷
Rwerdst Melo-fndkc Aleyna_88 bir de bu var 2li ya da 3lü çıkın merdiveni. Ya da bacağını uzatabildiğin kadar uzatarak çık😂 bacağını esnete esnete
en_guzel_emanetlerim Melo-fndkc hurma yiyin şekeriniz yoksa eğer abartın yemeyi 8 10 tane yiyin günlük