Rzgrn_Annesi133 zeynepsi Allahım inşallah bazen çok umutlanıyorm bazende diyorm özeldeki bwn yanılmam dedi çok dua ediyorum Rabbim beni geri çevirme diye😏
zeynepsi Rzgrn_Annesi133 merakla bekliyorum canım cuma gününü inşallah gönlünden geçen gönlümüzden geçen olur
TKumsall Pofudukkbulutt 18 de erkek dediler kordon bağı da çıkabilir detaylıyı bekleyin dediler sonra 22de detaylı oldum yine erkek😅
Rzgrn_Annesi133 zeynepsi inşallah canım inşallah benim de tam sıra bana gelince kalbim fırlayacak gibi olmuştu ama çok değişik rüyalar gördüm bu gece
zeynepsi Rzgrn_Annesi133 çok stres yaptığımız için oluyo kuzu, bende çok değişik rüyalar görüyorum. Hakkımızda hayırlısı napalım olmazsa da böylesi hayırlıymış demek ki 3. Yü düşünürüz😂😂
Rzgrn_Annesi133 zeynepsi eşim diyor artık bitti tamam mı çocuk yok korkarım ben 3. Yüde yapmaya herhalde ya işte insanız istiyoruz iki meyveyide tatmak😏🤲🏻
Aaa122 zeynepsi o zaman senin de kesin erkek benim de kesin kız çünkü bana da melek hanım baktı iyice umudumu kaybettim arkadaşım ben
zeynepsi Aaa122 bende umudumu yitiriyorum ama etrafımdakiler belli olmaz diyo her seferinde ama sanırım değişmicek şuan öyle hissediyorum yani
Hacerdogan zeynepsi meraba canm ne kadar umut olur bilmiyorum ama kız kardeşime 17 haftalık kesin yanılma olmaz asla erkek dendi 18 de kız dendi :) haftaya tekrar gidicek :)))
Aaa122 Hacerdogan yazmayın böyle şeyler😂😂😂 Zeynep hanımla tam umudumuzu kaybediyoruz sonra tekrar hop başa😂 benim kızım var onun da bi oğlu bana 2. Ciye kız diyorlar ona da erkek😂
zeynepsi Hacerdogan yaaa öyle bi şey olsa keşke varyaaa, dünyalar benim olur. Şu dünyadan başka bi şey istemem yani :) pipi falan gösterdiler mi peki, bana da kesin değişmez artık dedi doktor. Ya inşallah inşallah kız kardeşin gibi olur benimkide🙈
Hacerdogan zeynepsi evet valla baya pipi göstermişti bende videosunu izledim hala yok erkektir diyorum 🤣
Rzgrn_Annesi133 zeynepsi ay canm hep senin yazılarını okuyorm resmen kendimi sende buluyorm aynı şeyleri yaşıyorm diyemi çok yakın hissettm seni kendime
zeynepsi Aaa122 şu iki hafta geçse bi an önce çatlıcam valla😂 devletteki de erkek derse ben aranızdan ayrılıyorum sjsjjs