Aaa122 zeynepsi acaba erkekten size dönen mi çok kızdan erkeğe dönen mi ama kordonu erkek sanabilirler o daha çok olur bence şansın daha yüksek 😂
zeynepsi Aaa122 kızdan erkeğe döneni çok duydum ama erkekten kıza döneni duyunca herkes çok yadırgıyor nedense😂
Aaa122 zeynepsi sende bakmıyor musun cinsiyet değişti postlarına😂😂 aramalara onu yazıp geçmiş postları okuyorum🤣
zeynepsi Aaa122 çok baktım yaa aşırıı😂 ama kendimi avuttuğumun farkındayım bakmıyorum artık ama yine de karşıma çıkıyor😂
Rulina Esracigdem ultrason cihazlarının devlet hastanelerinde kalitesiz olması fark bu kadın doğum sekreteriyim ve özelde kontrollerimi sağlıyorum çalıştığım hastane araştırma hastanesi ultrasonları berbat ama kendi gittiğim doktorumun renkli ultrasonu dahi hepsi çok iyi işte fark bu doktorlara lafımız yok zaten kullanılan cihazla alakalı ..
3prensannesiii Benimde 3oglum var 4cu hamileyim erkeğe benziyor dediler bende bi kız evladım olsun çok isterdim nasip kısmet Rabb’im inş sağ Salim kucağıma almak nasip etsin inşallah yavrumu insan iki meyveyi de tatmak istiyor tabiki
Mhmt1234 3prensannesiii aynen insan tatmak istiyor benimde üç kızım var onsene sonra tekrar hamile kaldım buda kız dediler detayliya giricem Perşembe günü hayırlısi olsun belki bir umut 🤲🤲🤲🤲
Eflosunannesi PrensinibekleyenAnnee maalesef bana sürekli erkek dedi doktorum sonunda oda şaşırdı kız değilmiydiydi diye 😂
zeynepsi Eflosunannesi kesin erkek mi demişti doktorunuz, pipi falan göstermiş miydi😂 doğumda mı öğrendiniz 🙊