miniklerinannesii00 Hilalcikkk burda bekleyeyim çünkü bende 12 haftalık oldum. Ve üçüzlere hamişim çatlamaktan çok korkuyorum
Asena001 Hilalcikkk Hilalcikkk ben kantoron ve hindistan cevizi yağının karıştırıp kullandım halada kullanıyorum 35+2 yim hiç çatlamam olmadı ama tabiki şunu belirtmek gerekir deri yapısıyla alınan kilo ile ve günde kaç lt su içtiğinede bağlı ben 3.5 lt su tüketen biriyim 17 kilo aldım ama çatlamam olmadı
Dnzglsm_123 Hilalcikkk hem kantaron yağı hem de hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben. 30+6 oldum şimdilik bir şey yok olmaz inşallah 😌
Hilalcikkk miniklerinannesii00 oy maşallah bio oil ve lierac önerdiler genelde bana ama ben kantaron ve zeytinyağı kullanacağım sanaırım
Gamzesel miniklerinannesii00 ay maşallah hayırla doğur inşallah ben lierac krem aldım tatlı badem yağı kullanıyorum bir de çok önerdikleri için şuan bende 12 haftalık hamileyim bende tabi tam olarak bilmiyorum nasıl olacak
Feyzaclk miniklerinannesii00 Bence sizin içerden desteklemeniz lazım . Yani yağlar kremlerden ziyade günde en az 3 litre su şart gibi ☺️
miniklerinannesii00 Hilalcikkk zeytinyağı tüylenme yapmaz mı? Evet o yağı ve kremi duydum alıcam inşallah yani kullanmam lazım yoksa göbeğimdeki çatlakları düşünemiyorum 😅
zeynepsudeee Kesinlikle kullanın ama doktora sormakta fayda var ben 7. Aydan sonra kullandım hep hiç çatlağım olmadı
miniklerinannesii00 Gamzesel bende lierac ve bio oil bunları alıcam. Tatlı badem yağı tüylenme yapmaz mı? Kantaron yağını duydum ama bilmiyorum nasıl olur .sağol canım inşallah sağlıkla doğarlar.
Gamzesel miniklerinannesii00 vallahi tüylenmeyi bilmiyorum kantaron yağı deri inceltir dediler ama burda herkes kullanıyor nerdeyse o yüzden ben onu da denicem bakalım
miniklerinannesii00 Gamzesel aa öyle mi yapıyormuş ilk sizden duydum. Ama doğal olduğundan herkes kullanıyor
miniklerinannesii00 Feyzaclk normalde içiyordum ama şuan mide bulantısı yüzünden içebildiğim kadar içiyorum. Düzelsem günde rahat 2,5 litreyi geçiyordu içtiğim su.
Gamzesel miniklerinannesii00 bende başlıcam aktarcı demişti inceltir tatlı badem yağı kullan diye ama bende kantaron yağına başlıcam inşallah