Beyzanurr53 Kızlar nereden başlamalıyım kafam o kadar karıştı ki şöyle kökten bi temizlik yapmak istiyorum sizler ilk nerden başlıyorsunuz
Melekilgn Beyzanurr53 Mutfak dolapları Buz dolabı Perdeler makinaya Pencereler Toz alma Süpürge Vileda Banyo-tuvalet Özet geçtim sırasıyla böyle başlıyorum ben 😁
-Naz- Beyzanurr53 merhaba benim 1 hafta 10 günüm var doğuma . Dün temizledm oturduğum odadan basladm halı degistirme perde örtüler . Snra çocuk odasını aynı şekil yatak odası öyle yarn falanda mutfak yapacam
Melekilgn Beyzanurr53 Vileda suyunun içine bir tutam tursil atın Vileda başlığı asla kararmıyo parkeler tertemiz oluyo ayriyeten kapıları ve silerken yine suyuma tursil katiyorum bir tutam bezim asla leke tutmuyo çok kolay oluyo.
Zehrabal1 Beyzanurr53 hamile halinizle dip temizlik yapabiliyorsaniz helal olsun . Bı tek ben mi böyleyim bir iki şey yapıyorum hemen yoruluyorum daraliyorum oturma ihtiyacı duyuyorum . Bişeye kalkisiyorum bitiremeden ben bitiyorum 😂 hep isim yarım kalıyor
Beyzanurr53 Zehrabal1 oluyor bende illaki ama mecburum kimsem yanımda değil ailem uzakta yardıma gelcek kimse olmayınca mecbur dinç oluyorsun😂
EsmerHamarat 36haftayim bugun hepsini yapdim cikdim sabah 9da basladim saat 5de bitdi.Bir mutfak dolaplari birde balkon cami kaldi onuda 38 haftada yapmayi dusunuyorum
-Naz- Beyzanurr53 yok şimdi yapsam doğuma 1 hafta kala yine yapabilirsin benim 2 çocuğum olduğu için her hafta yapyrm dolapları elleri sürülüyor çok karıştırdıkları için. Ama kendinizi zorlamadan yavaş yavaş yapin
Beyzanurr53 -Naz- hım benim ilk çocuğum olcak evde iki kişiyiz zaten çok pislenmez o zaman doğuma az kala yine yapyım
Gezgin1Anne Valla ben bu hafta bir abla çağırdım camların çok kötüydü bir günde mis gibi temizledi geçti. Koltuklarıma da koltuk yıkamacı geldi yarım saatte yıkadı geçti. Şöyle keyifle oturdum doğumu bekliyorum şuan