Herkese merhaba bu hikayeyi anlatıp anlatmamak için tam 2 gün düşündüm. Ve anlatmaya karar verdim çünkü bütün gece arkadaşlarımın bu hikayeye şahit olup belli başlı dersler çıkartmasını istiyorum.
Biraz uzun olacak.
Veee beklenen an geldiii 06.07.2023 tarihi 04.17 itibariyle suyum geldi ve 05.17 de başlayan sancılarla tıp fakültesine başvurdum. Yatışım yapıldı ve sabırla sancılarımı karşılamaya başladım. Saat 19.30 da 8 cm açılma ile doğumhaneye alındım. Ve sürecim başladı. Saat 01.20 ye kadar normal doğum sancısı çektim beneğimin kafası kanala sıkışmıştı atlatmaya çalıştık süre ilerledikçe açılmam aşka ilerlemiyor ve bebeğimin kafası kanaldan yol alamıyordu. Suni sancı vermeye başladılar ve yaklaşık iki buçuk saat boyunca 10 cm açılma ile bebeğimi bekledim ve gelmiyordu en son yalvarıyordum sezeryana alın diye ki nitekim fikir aynıydı heyet toplanıp acilsezeryana karar verdi. Koştur koştur 30 ayrı doktor hemşirenin girdiği bir ameliyata alındım spinali kaldıramayacağım için genel anestezi ile 20 sn de bir karşıladığım 100 ü bulan sancılarımla ameliyat masasına alındım çok şükür her şey yolundaydı. Hemen ayıldım odama geldim sezeryan ağrısından başka hiç bir ağrım kalmamıştı. Beneğimin yüzünde iki adet dikiş farkettim ve kanaldan geri yukarıya ittirildiği sırada neşterle çizilip dikiş atıldığını öğrendim. Her şeye çok şükür ikimizinde canı tehlikedeydi şimdi yanımda emiyor.
Siz siz olun hakkınızda hayırlısını dileyin hep. İki yolunda denedim iki acıyı da tattım.