gunes88 Kizlarrr haftaya muayenem var tecrubelerinizi yazar misiniz bilhassa pozitif olanlari bekliyorummm🙄👼
Elif2424 gunes88 ayy resmen 28. Haftamda mı ne hazırlıksız cesaretimi toplamadan yakalanmıştım 🥲🥲😂ufak bir kanamam olduğu için hazırlıksız yakalandığımdan unutamıyorum ama acıdan değil kesinlikle acı hissetmedim
Jale92 gunes88 vücut yapınızla alakalı birşey bu. Katlanamayacak bir acısı yok, saniyelik birşey zaten. Kasmayın kendinizi sadece.
minikoannesi123 Pozitif veya negatiflik bir şey yok ki aslında 😁 ebe veya doktorunuz eline bir jel sürecek ve yaklaşık bir dakika bile sürmeyen bir muayene yapacak, biraz alttan üste doğru baskı hissi oluyor o kadar. Kendinizi kasmayın, kasarsaniz canınız acır.
123blogggh Şuan acildeyim gerçekten hiçbir acısı yok sadece doktor çok suratsızdı onun dışında korkulacak hiçbir sancısı yok ilk defa oldum rahat olabilirsiniz
Tucemsiiii Ben de çatı muayenesinden korkuyorum. Ve açıkçası temizliğimi jilet ile yaptığım için de çekiniyorum tam nasıl bir pozisyonda olunuyor alt bölgemiz tamamen açık mı oluyor yoksa bez yardımı ile kapatıyorlar mı
senoski gunes88 bu hafta oldum ve hiiiçbir şey yoktu yani hatta muayene sonrası doktorun asistanına, hiçbişey yokmuş boşuna korkuyomuşuz dedim. Abartılıyo maalesef dedi o da. Gerçekten normal vajinal muayeneden farkı yoktu. Acı yoktu, belki de benim eşiğim yüksek bilmiyorum. 20 saniye sürdü maksimum. İki el parmaklarıyla sağdan soldan yukardan aşağıdan genişliğe baktı.