Lil Selam hamileler için ama büyük beden külotlu çorap nerelerden alıyorsunuz? Ben ikiz gebelik sebebiyle baya büyük göbekli şeyler istiyorum kış için ☺️
FtMs Lil kaç aydır uygun fiyata arıyorum bende ama hemen stoklar tükeniyor Pentinin online sitesinde hiç denk gelmedim mağazalarında vardır belki Hm nin sitesinde var 50 tl üstü fiyatları bakabilirsiniz
Lil Deletedmom434 teşekkür ederim 🙏 internetten baktığımda hiçbir yerde Stok yok 🤷🏻♀️ Ne zaman almıştın hatırlıyor Musun?
Engineermom Penti’de black friday indirimi vardi ondanctukenmistir haftaya bulursunuz. Ben tayt aldim onun yerine kisin bot giydigim icin tayt ile sicak sicak daha rahat ediyorum.
Lil Engineermom aa o da doğru yakında gelir ☺️ tayt daha bile rahat bence de keşke yapabilsem ama babetimsi ayakkabı için lazım bana galiba ayaklarım da karnımla orantılı büyüyor çünkü 😂
Lil FtMs ona da bakayım mecbur kalırsak alacağız çünkü. Marks and Spencer'da da var ama 100 lira bir çoraba vermek de çok üzer beni tayt olsa neyse ama çorap bu kaçmak için yapılmış zaten 😂 Hm daha iyi her halükarda teşekkür ederim 🙏