Asmin27 Kızlar 33 haftalık olduk ve kendimi yorgun hissediyorum hiç kalkasım yok ilk haftalar gibi yemekleride yiyemiyorum böyle olan var mı?
aasenamerve Asmin27 iştahım iyi ama sürekli mayışık haldeyim ben de. Tabi ağrıların etkisi de büyük. Geçtiğimiz 3-4 hafta hiç uyuyamıyordum 2-3 gündür aralıksız 24 saat uyuyacağım sanki.
Asmin27 aasenamerve benimde sürekli yatasım var ama sabahları uykun geliyo geceleri nöbet tutuyorum sanki
aasenamerve Asmin27 benim de çoğunlukla öyle. Gündüz esniyorum sürekli. İyice şaştı düzenimiz. Hayırlısıyla bi rahatlayabilseydik😊
Prensesezgi Asmin27 benim erken Doğum riskim var Progestan ve iğne oluyorum geçen hafta az kalsın Doğum yapıyordum canım 😱
Bahar1187 Yorgunluk ve uykusuzluk bende de fazlasıyla var birde yanıyorum deli gibi cam açıp duruyorum günde kaç kez üst değiştiğimi unutuyorum artık terlemekten gına geldi Karnımda çok sert sanki çocuk orda sıkışıp kalmış gibi hissediyorum
Asmin27 Bahar1187 evet hepsi bende de var ama korkacak bişey olmadığını doktor söyledi hormonlardan vide benim fena bi kaşındım var o daha kötü iğne batiriyolarmis gibi
BesteCanerKutluzolu Kasık ve bel ağrısı bende de var çok fena az önce uykumdan uyandım ağrısına şimdi sabaha kadar nöbetteyim kaçtı uyku😔 Üstüne de yetmezmiş gibi boğazıö çok ağrıyo yatarken bileyim yoktu sanırım hasta da oluyorum off offf 😔
Asmin27 BesteCanerKutluzolu aman grip kötü yorgunsun zaten daha beter yapiyo bol bol turşu suyu iç ben iki üç gün çektim bol bol turşu suyu içtim çok iyi geldi
BesteCanerKutluzolu Asmin27 turşu suyu mu bak bunu hiç duymamıştım deneyeyim madem sabah. Boğaz için ne yapsam ki fena ağrıyp ballı limonlu ılık su iyi gelir mi acaba?🙄
Asmin27 BesteCanerKutluzolu ballı sütte çok iyi geliyo mutlaka dene bide nane limon tozu oluyo ya hem burnu acıyo hemde rahatlatiyokaynanam önermişti çok iyi geliyo