kubraayman Betulturkmen Hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum bende 22. haftadayım sendr nasıl durumm
Minikannesi00 Betulturkmen Ben 20+3 . Çatı kemiğimi deniyor bilmiyorum o çok ağrıyor yanma tarzında. Bacağımı sağa atamıyorum yatakta. Bir de 3 yaş oğlum var tuvalet eğitimi veriyorum aşırı yorgunum şu sıralar
rabiatkncee Betulturkmen bel agrılarım oluyor ara ara hareketleri düzenli mide yanması oluyor arada bir böyle 🫶🏻💓
MMad Betulturkmen 23+1 im bi kaç gündür gün içinde karnımda çember şekilde yatay olarak sancı ağrı oluyor ya gaz ya mide bilmiyorumm sonra geçiyor onun dışında iyiyimm 😇
Betulturkmen kubraayman İlk gebeliğinmi canım. Benim 2. 16.haftadan bu yana hissediyorum. Kişiden kişiye değişiyor tabi. Kontrolde herşey normalse korkma.
Trldyg Bizde bugün 23 olduk , ağırlaştım ben ya ayaklarım hele çok şişti yürümekte de zorlanıyorum ağrılarım oluyor
Asel-2023 Trldyg 24 dum bende ama aynı ağırlaştim hatta çantayı bile hazirlasam mi diyorum o kadar iş tutamıyorum ayak altlarim ağrıyor çok erken ama sonrası nasıl olur bilemedim
Asel-2023 Betulturkmen kişi de. Kişiye değişiyor ya bende çok su iciyorum iki çocuğum var hep hareket halindeyim ama 24 haftalık hamileyim ağırlaştom ağrım oluyor ayaklarım da
Trldyg Betulturkmen evet ödem oldu daha simdiden :( yürüyüş yaparken de kramp giriyor onu da yapamıyorum artık enfeksiyondan sanırım
AslanMerak Betulturkmen aşkım yüksek enfeksiyon çıktı doktor göndermedi eve yakından takip etmek istedi
Latifesollubulbul Bugün itibariyle 23. Hafta merhaba. Hareketlerini çok fazla hissedemesem de ara ara olması bile yetiyor şimdilik 🥹 Çok çabuk yorulmaya başladım artık arada ayak altlarım çok ağrıyo basmakta zorlanıyorum 🤷🏻♀️
Betulturkmen Latifesollubulbul sıcaklardan gündüz birşey yapılmıyor dinlen. Akşamları biraz yürüyüş yapmaya çalış 🌺