irmsm Gebeliğim 1 tane 2 yaşında oğlum var 3 gün sonra kızıma doğum yapıcam inşallah aşırı korkuyorum aşırı heyecanlıyım oğlumda spinal sezaryen olmuştum bunda cesaret edemedim tekrar bana destek olur musunuz komple bayılma süreci nasıl
Yorgn irmsm aynıyız cnm ben de 22 gün kaldı. Genel neden istiyorsun doktorun özelde ise seni sakinleştirir yani devlette kime denk geleceğim belli değil ben de korkuym
bdenerigokce irmsm ilk gebeliğim bende genel istiyorum, kaldıramam çünkü ne sancıyı ne dikişi ne sondayı🤷♀️
Zehra1233 irmsm benimde oğlum 2 yaşına 3 ayı var doğuma da 4 ayım var bende tam bayılma istiyorum da daha erken doktorla konuşmam için
RabiaKose irmsm aynıyız 🤭 benimde Ağustos sonu muhtemelen planlı sezeryan olacak, oğlumda komple uyusturdular. Bunda da öyle istiyorum. Kimden duysam belden yapılan ignede ilerleyen zamanlarda ağrı sızı tarzında şikayetler oluyormuş oyuzden cesaret edemiyorum ama merakta etmiyor değilim 🤣🤭
irmsm Yorgn özel de olucam , ya ben ilkinde çok panik oldum stress oldum o yüzden şimdi komple istiyorum
Yorgn irmsm ilki benim de ozeldeydi ve o kadr acil di ki korku panik titreme vs her şey vardı ama ekip sakinlestrmisti Sağ olsun dikisim kötü oldu sadece o yüzden şımdı devlet hastanesi nde deneyeceğim bakalm. Bence spinal ol yine sen bilirsin tabi sağlığın için uygunsa sadece korku için genel isteme
Handert Benimde ilk gebeliğim 30 haftalık olduk, aşırı korkuyorum, bende genel olmayı düşünüyorum asla diğer türlü doğuramam 😭
Ummu1234 bdenerigokce ben spinal oldum uyuştuktan sonra takmışlar ayrıca çıkarırkende hiç acı yok kendinizi korkutmayın. Ben burda neler okudum öyle gittim doğuma hiç zorluk çekmedim yazılanlar gibime olmadı
bdenerigokce Ummu1234 ben genel istiyorum ama bu sonda beni korkutmaya başladı 😔 sancı dikiş bitti bu korku başladı şimdi
Deryaaduru irmsm bende tümden istiyorum kizim da doğumdan sonra perişan oldum kimisi hic hissettmiyorum agrimadi diyolar ama aylarca sırtım ve bel ağrısından duramiyordum birde böyle denicem 🤷♀️